• Kedves Kiflis! Pünkösdvasárnap- és hétfőn nem szállítunk. Keddtől ismét nyitva leszünk, addig pedig fogadjuk az előrendeléseiteket – jó pihenést kívánunk!
Okos döntés

Kalifa aszalt szilva

100 g
Kedvezmény vége: 2023. 05. 30.
 494 Ft 
4 940 Ft/kg
Származási ország: Chile,

Aszalt szilva

A szilva közkedvelt gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet. Fogyasztása serkenti az emésztést, véd a szívbetegségek és a kettes típusú diabétesz kialakulása ellen. 

Aszalás után is értékes gyümölcs, mert tápanyagainak nagy része megmarad benne. A kíméletes aszalásnak köszönhetően különlegesen puha és zamatos marad.

Termelői információ

A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.

A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.

Tárolás

Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

Forgalmazó

Gilan Trading Kft.
2071 Páty, Kerekdombi u. 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.