Kalifa mandula szeletelt

100 g
 999 Ft 9 990 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: USA,

Szeletelt mandula

A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Különösen gazdag biotinban, E-vitaminban, magnéziumban, rézben, mangánban, a testünk egészséges működéséhez szükséges aminosavakban.

Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony hatással van a csontok fejlődésére és a fogakra is. A Kalifa mandula szeletelt változata egyszerűvé teszi ennek az egészségvédő hatású olajos magnak a felhasználását sütés-főzés során is.

Termelői információ

A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.

A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.

Tárolás

Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

Forgalmazó

Gilan Trading Kft.
2071 Páty, Kerekdombi u. 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.