Durex

Durex Real Feel

10 db
5 299 Ft 530 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

 • Poliizoprénből készült új technológiával, nem latex anyag, így latexallergiában szenvedők is használhatják 
 • Easy-On technológiával, ondótartállyal a kényelem és a megfelelő illeszkedés érdekében 
 • Áttetsző, sima felületű, síkosított óvszer
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt
 • 100%-ban elektronikusan tesztelt

Az óvszer használata teljesen átalakíthatja a szexuális élményt, intenzív szexet tesz lehetővé és új érzéseket kelt, nagyobb kényelmet és szabadságot biztosít, így közelebb hozza egymáshoz a partnereket. A Durex Real Feel óvszerek egy speciális, kiváltképp rugalmas anyagból készülnek, ezáltal kényelmes a használatuk és mindemellett a latexre érzékenyek számára sem okoz problémát. Az óvszer anyaga továbbá puha és vékony, jól illeszkedik, így a megszokott magas védelem mellett olyan érzést nyújt, mintha semmit sem viselnél. Élj át pároddal egy fantasztikus, természetes élményt!

A Durex több, mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik az óvszergyártásban. Minden óvszerünk kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készül. Minden egyes darabot elektronikusan tesztelünk a lyukak és hibák kiszűrésére.  Minden standard Durex óvszer „Easy on” technológiával készül, így könnyen és gyorsan felhúzható, és kényelmes viselni.

Tulajdonságok

 • Easy on technológia
  Az igényeid figyelembe véve a Durex Real Feel óvszerek formája követi a tested formáit a nagy kényelem és élvezet érdekében.
 • Latex mentes
  A Durex Real Feel óvszer poliizoprénből készült, amely a természetes bőrhöz hasonló, új technológiával készült, nem latex anyag, így latexre érzékenyek is használhatják.
 • Garantált Durex minőség
  A Durex® minőség garancia arra, hogy minden alkalommal magabiztosan élvezhesd a szex örömét. Nemcsak 100%-ban elektronikusan tesztelt, de további 5 minőségvizsgálaton tesztelik minden tételnél.

Használat

 • Nyisd ki
  Tiszta kézzel, óvatosan tépd fel az óvszeres csomagot a fogazott széltől indulva. Óvatosan bánj az óvszerrel, a köröm, vagy más éles tárgyak könnyen megsérthetik.
 • Nyomd össze
  Nyomd ki a levegőt az ondótartályból, és helyezd a merev hímvessző tetejére.
 • Görgesd le
  Görgesd le az óvszert a hímvessző tövéig. Bizonyosodj meg róla, hogy az óvszer nem csúszik el a helyéről, és nem feszül túlságosan a hímvesszőre – ez utóbbi az óvszer szakadását okozhatja.
 • Tartsd ott
  Amikor kihúzod, fogd az óvszert a tövénél, csomózd meg, majd dobd ki. Ne húzd le a WC-n!

Figyelmeztetés

Kérünk, olvasd el figyelmesen a csomagban található tájékoztatót, különösen, ha az óvszert anális vagy orális szexhez kívánod használni. Egyetlen fogamzásgátlási módszer sem biztosít 100%-os védelmet a terhességgel, a HIV-vel vagy a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben. A Durex óvszerek tanúsított orvostechnikai eszközök. 

Tárolás

Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft. (Helath)
1113 Budapest, Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.