A hohes C Plus Vas egy természetes és finom gyümölcslé almából, gránátalmából és málnából, paradicsommal és bodzával, mely vasat tartalmaz. A vas - nyomelemként - hozzájárul a vörösvérsejtek normál képződéséhez.

Termékinformáció

Amikor 1958-ban Németországban a polcokra került az első hohes C, igazi újdonságnak számított, hiszen addig csak otthon facsart narancslé létezett és nem lehetett kész narancslevet kapni a boltokban. Hazánkban 1993 óta van jelen a hohes C, amely több, mint két évtizede egyet jelent a 100 %-os gyümölcslével.

  • 100% gyümölcs és természetes c-vitamin

Termelői információ

A hohes C gyümölcslevek mindegyike annyi természetes C-vitamint tartalmaz, hogy már egy pohár fedezi a felnőttek számára napi ajánlott C-vitamin mennyiséget. A napi ajánlott beviteli mennyiség felnőttek számára ugyanis 80 mg, amely bármely 3 dl hohes C gyümölcslében megtalálható. A hohes C minden cseppjében természetes, ugyanis a hohes C gyümölcslevek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, sem tartósítószert, sem más mesterséges anyagot.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó
Sió-Eckes Kft
8600. Siófok,
Május 1 u. 61.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.