Cappy

Cappy 100% almalé

1 l
899 Ft 899 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A visszaváltható csomagolás miatt a termék megvásárlása esetén plusz 50Ft kerül számlázásra.

Cappy 100% almalé

100%-os almalé 2 almából kipréselvel valódi alma ízélménnyel a gyümölcsök legjavából. Kiváló választás mindazoknak, akik kedvelik az igazán természetes gyümölcsleveket és szeretnének tenni egészségükért. Fogyasztása változatos, kiegyensúlyozott étrend és egészséges életmód részeként ajánlott. Nem tartalmaz tartósítószert, ízfokozót és mesterséges színezéket.

A márkáról

Mi, a Cappy csapata már több mint 60 éve sajtoljuk ki a lehető legtöbb jóságot a gyümölcsökből. munkánk gyümölcsei jóízű, magas tápértékű és kiemelkedő minőségű gyümölcslevek, nektárok és gyümölcsitalok.

1940. május 13-án Belgium küszöbön álló német megszállására számítva Carl West, a Coca-Cola belgiumi menedzsere azt javasolta beosztottainak, hogy berendezéseikkel és cukorkészletükkel meneküljenek Angliába. Hosszú és drámai eseményekben is bővelkedő útjuk azonban meghiúsult, ugyanis az Angol-csatorna partján arra kényszerültek, hogy visszatérjenek Belgiumba. Hazatérve meglepődve látták, hogy az üzem sértetlen maradt.

A háború ellenére az élet ment tovább. Mivel képtelenség volt a híres Coca-Cola koncentrátumot az Egyesült Államokból beszerezni, Carl West kidolgozott egy narancsízű italt, amelyet Cappy-nek nevezett el. A belgák azonnal szívükbe zárták az italt, amely később az egyik legnépszerűbb The Coca-Cola Company márkává vált.

Tárolás

Száraz, hűvös, napsugárzástól védett helyen tartandó.

Forgalmazó

Coca-Cola HBC Magyarország Kft.
2330 Dunaharaszti, Némedi út 104.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Almalé
sűrítményből100 %

Tápérték: 100 g

Energia192 kJ/45 kCal
Zsír0 g
amelyből telített zsírsavak0 g
Szénhidrát10.6 g
amelyből cukor10.1 g
Fehérje0 g
0 g
Élelmi rost g