HohesC

Hohes C Plus Immunerő Cink és C-vitamin

1 l
 849 Ft 849 Ft/l
Származási ország: Magyarország,

Hohes C Plus Immunerő

A 100%-os gyümölcstartalmú Immunerőt a hohes C-től megszokott magas C-vitamin-tartalom mellett cinkkel gazdagítottuk. A cink rendkívül értékes a test számára:

  • Hozzájárul az immunrendszer erősítéséhez
  • Részt vesz az anyagcsere stabilizálásban
  • Segít egyensúlyban tartani a vércukorszintet
  • Támogatja a kiváló szaglás- és ízérzékelést 
  • Hozzájárul a bőr, a köröm, valamint a haj egészségéhez

Leírás

A többi hohes C-hez hasonlóan már egy pohárnyi, azaz 3 dl Immunerő is fedezi a felnőttek napi C-vitamin-szükségletét. Izgalmas vegyes ízét az alma, fekete répa és az egzotikus guava, valamint pink grapefruit kombinációja adja.

Termékinformáció

Fogyasztását hűtve ajánljuk. Kérjük fogyasztás előtt rázd fel.

Termelői információ

Amikor 1958-ban Németországban a polcokra került az első hohes C, igazi újdonságnak számított, hiszen addig csak otthon facsart narancslé létezett és nem lehetett kész narancslevet kapni a boltokban. Hazánkban 1993 óta van jelen a hohes C, amely több, mint két évtizede egyet jelent a 100 %-os gyümölcslével.

Kezdetben a sima és gyümölcshúsos Narancs, valamint a Multivitamin ízekkel vált népszerűvé, majd 1998-ban a Kalciumos narancs és az Alma-acerola termékekkel bővült a kínálat. Mára pedig már összesen 11 féle hohes C és 3 féle kiszerelés közül választhatsz, ha ízletes 100%-os gyümölcslére vágysz, és egyben természetes módon szeretnél gondoskodni a megfelelő mennyiségű C-vitamin beviteledről.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó. Felbontás után hűtve tárolja, és 3-4 napon belül fogyaszd el!

Forgalmazó

Sió-Eckes Kft
8600. Siófok,
Május 1 u. 61.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.