• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Vérbeli filmrajongó vagy, és minden nap alig várod, hogy bekuckózz a kanapédra egy kis nasival és a távirányítóddal? Akkor rendelj házhoz mindenféle rágcsálnivalót és italt a kedvenc mozijaidhoz, például 34%-kal olcsóbb sajtos El Sabor mártogatóst, illetve 22%-kal leárazott Beefeater London Dry gint! Továbbá vásárolj bármilyen terméket erről az oldalról október 24. éjfélig és és nyerj a Kiflivel egy 50.000 Ft értékű Netflix ajándékkártyát!
Felszabadító érzés, hogy a futártól pizsiben, kócosan is átveheted a csomagjaidat, aki akár negyed órás idősávban érkezik, amikor neked jó, hogy ne szakítsa meg a filmmaratont. És persze nincs popcornos zacsival zörgő és hangosan kommentáló moziszomszéd sem, csak az otthonod kényelme.

Egészségtudatos falánkság

 

Nincs filmezés nasi nélkül, ez alap. Ha odafigyelsz az összetevőkre és az alakodra, esetleg ételérzékenységed van, nálunk bőven van miből válogatnod a Szafi, a NaTuri és a Nick's mentes csemegéitől kezdve a sajátmárkás Yutto szuper ár-érték arányú magvain át az aszalványokig. Sőt, szervezz filmezős házibulit és tegyél ki a bátraknak fűszeres sáskát!