Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Ikonikus ételek

Steak a Mátrixból

 

"Tudom, hogy ez a steak nem létezik. Tudom, hogy amikor a számba teszem, csak a Mátrix mondja az agyamnak, hogy szaftos és finom.” – mondja a kultikus sci-fiben Cypher. Ha neked is elég az illúzió, süsd ki te is ezt a steakjeiről híres Kanadából érkező, lassú főzésre teremtett marhalapockát. Saját Sutcha márkánk garancia a frissességre és a minőségre, nem beszélve a környezetbarát csomagolásról.

Spagetti a Keresztapából

 

A világ leghíresebb maffiafilmjében az autentikus olasz konyha is képviseli magát (a levágott lófej nem számít annak). A trilógia elején Clemenza élvezettel kommentálja paradicsomos-fokhagymás, kolbászos-húsgolyós spagettijének receptjét, amely pár csepp vörösbortól és némi cukortól lesz tökéletes. Elkészítheted te is a bő százéves, többszörösen díjnyertes La Molisana olasz tésztagyár gluténmentes spagettijéből, amely hagyományos bronz nyomóformán készül, hogy a felülete porózus legyen és a mártás ne folyjon le róla.

Csirkecombok a Breaking Badből

 

A Los Pollos Hermanos egy hírhedt gyorsétterem a Breaking Bad (magyarul Totál szívás) című sorozatban. A maffiavezér Gus Fring gyakorlatilag pénzmosodának használja, de attól még mindenki imája az ott készülő friss, klasszikus kukoricabundás sült csirkéket. Ránts ki otthon te is párat az Iványi kukoricás csirkecombjaiból, amelyek minőségét a kiváló hazai gabonán, szabadtartásban nevelt szárnyasok adják!

Cosmpolitan koktél a Szex és New Yorkból

 

Carrie Bradshaw kedvenc itala a Szex és New York című sorozatban citromos vodkából, narancslikőrből vagy triple sec-ből, illetve lime és áfonya levéből áll. Ez nem más, mint a Cosmopolitan koktél, amely 1989-ben már a legkelendőbb koktél volt New Yorkban, a sorozat hatására pedig világhírű lett. Keverd ki a sajátodat a természetes alapanyagokból készített Absolut Citron vodkával, amely magában hordozza a több évszázados svéd vodkagyártás magas minőségét!

5 dolláros shake a Ponyvaregényből

 

„Ez egy k***a jó turmix” – mondja Vincent Vega (John Travolta) a Ponyvaregényben az 5 dolláros shake-re, miközben leteszi Mia Wallace (Uma Thurman) elé, aki rögtön neki is áll erotikusan szürcsölni. Mi az ételérzékenyekre is gondolva tej helyett a sajátmárkás Yutto rizsitalát ajánljuk alapanyagnak a banán, méz és vaníliafagyi (mentes verzióban csak a vaníliarúd kikapart magja) mellé. Le ne hagyd a tetejéről a cseresznyét!

Csokifagyi az És megint dühbe jövünkből

 

„A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!” – magyarázza egyre idegesebben Terence Hillnek Bud Spencer a világ egyik legismertebb klasszikus vígjátékában, az És megint dühbe jövünk híres párbeszédében. Nekünk nem csupán van csokifagyink, hanem olyan exkluzív változataink is akadnak, mint a Cloud 9 tejmentes perui csokoládé-fagylaltja, amely 65%-ban prémium étcsokoládéból és 100%-ban természetes összetevőkből készül.

Az otthoni mozizásnál minden kézre áll

A házimozizás kényelméhez hozzátartozik, hogy olyan hangosan ropogtatsz, ahogy akarsz, és annyit sírsz, amennyit jólesik, sőt, nem irreálisan drága az üdítő sem. Az ezekhez passzoló praktikus kiegészítőket pedig mind házhoz visszük, hogy ezekre se legyen gondod, csak tartsd őket közel a kanapédhoz.