• Kedves Kiflis! Van egy mentő ötletünk: mentsd el a Visa kártyádat és nyerj 1 hónapos ingyenes Prémium tagságot 2024.02.19.-03.31. között - minden NEGYEDIK nyer!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Collistar márka a legfrissebb trendeknek megfelelő, forradalmi arc- és testápolóiról ismert. Termékeik legkorszerűbb kutatások eredményei által igazolt értékes, különleges formulákat és gondosan válogatott, tesztelt aktív összetevőket tartalmaznak. És nem csak nőknek, hanem férfiaknak is fejlesztettek ám specialitásokat!

Ha hiányzik a dolce vita életérzés, vagyis ételérzés, akkor házhoz visszük neked az olasz gasztronómia ínyencségeit. A szádban gasztronómiai ősrobbanást idéz majd elő a napfényben érlelt paradicsom és olívabogyó, az al dente tésztákat megtisztelő parmezán, a huncut vörösbor, az erős kávé és a krémes gelato egyaránt. A többfogásos lakoma végén jöhet a jól megérdemelt szieszta, hogy kiheverhesd az ízek összjátékát. Már csak azt döntsd el, hogy mikorra vihetjük az ajtódig mindezt – akár 90 percen belül!