Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Olaszországban a kávé nem csupán ital, de szinte vallás is. Az olaszoknak különleges kávézási hagyományuk van: reggelinél az espressot fogyasztják cappuccinó formájában, ebéd után pedig gyakran kötelező egy újabb kávészünet. Az "aperitivo", azaz az esti italozás előtti alkalmi találkozás is gyakran espressoval indul. Mutatunk pár szemes kávét, amellyel mindig friss aromákat élvezhetsz, hiszen főzés előtt őrlöd meg, méghozzá olyan finomságra beállítva, ahogy neked a legjobban esik. Az olasz specialitásokon túl bemutatjuk neked a sajátmárkás, fenntartható Ubomi kávéinkat is, hátha a remek ár-érték arányra felcsillan a szemed.

Az előre őrölt kávé kényelmes megoldás, hiszen nem neked kell az őrléssel foglalkoznod, és többféle kávéfőzővel kompatibilis. Tudtad, hogy a brit Marks & Spencer finomságai csak nálunk kaphatóak az országban? Nos, azért mutatunk ettől a márkától is egy kávékülönlegességet a számos autentikus olaszon felül.