Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
MASTERCARD

Gólyahírünk van: 2.000 egészséges facsemete kezdhette meg földi életét, a boldog örömszülők pedig a Kifli és a Mastercard. Mindezt a vásárlóknak köszönhetjük, ugyanis a kéthónapos közös kampányban minden Mastercard kártyával fizetett Kiflis rendelés, valamint megvásárolt Kiflis fa-utalvány hozzájárult a nemes ügyhöz. Úgyhogy nem csak a fákhoz, hanem a környezetbarát attitűdhöz és az összefogáshoz egyaránt gratulálunk! +1 ötlet: érdemes elmentened a Mastercard kártyádat a profilodban, hogy utána biztonságosan és egyetlen kattintással kifizethesd a rendeléseidet.

A Kifli elkötelezett híve a környezettudatosságnak

 

Vásárolj helyit: a Kifli eleve zömében hazai kistermelők áruit kínálja, amelyek nem utaznak sokat és nem fogdossák őket össze lépten-nyomon. A Frissen szedve kategóriánk magyar termései pedig szedéstől számítva akár 12 órán belül a földről az asztalodra kerülnek.

 Csökkentsd a húsfogyasztásodat: a legkevésbé klímabarát a gázkibocsátás miatt a marhahús, úgyhogy ha emiatt csökkentenéd a hamburgerezéseidet, ne tedd: nálunk meglepően széles választékot találsz húspótlókból és növényi alternatívákból.

Csak akkor ülj autóba, ha muszáj: a nagybevásárlás miatt nem szükséges autózni, főleg nem ilyen benzinárak mellett, majd mi kivisszük akár 13-15 vásárlót egy körben kiszolgálva rendeléseidet. Válaszd a zöld leveles idősávjainkat, ha teheted, hiszen akkor eleve a környékeden jár a futárunk!

Cseréld le a műanyagot: nem egy ördöngösség, majd meglátod. PET-palackok helyett vannak például vízszűrő kancsóink és szódakészítő gépeink, hogy a csapvízből is tiszta innivalót varázsolhass – akár citrommal, uborkával vagy szörppel tuningolva. Továbbá a visszaváltható csomagolásokkal (Újratöltve kategória) is sokat tehetsz a hétköznapokban.

Ültess te is növényeket: nem csak a cégek változtathatnak a bolygón, hanem te is, hiszen sok kicsi sokra megy. Ültess színpompás virágokat az életteredbe, teremts fűszerkonyhát és ha van kerted, akkor nevelj fákat, bokrokat. Ha pedig valamelyik növényed elburjánzik, csípj le egy ágat, tedd pár napig vázába, hogy újra gyökeret eresszen és ajándékozd el vagy csere-beréljetek hajtásokat a barátokkal.

 

A Kifli zöld statisztikái

Összeszedtünk néhány érdekességet, hogy számokban kifejezve is bemutathassuk környzettudatos erőfeszítéseinket és eredményeinket.

A kampánykezdet óta 10.23-ig: - 41.615 db 'Mentsd meg az élelmiszert' kategóriás, azaz közeli lejáratú, de még kifogástalan minőségű és erősen kedvezményes terméket értékesítettünk

168.993 db újrahasznosítható, PET-palackból készült öko-táskát használtunk a kiszállításnál

7.023 db Újratöltve kategóriás, azaz visszaváltható csomagolású, zero waste terméket választottak bölcs vásárlóink