Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak
MASTERCARD Nyerményjáték

Ha környezetvédő mentalitásoddal még egy öko ajándékcsomagot is nyernél, akkor érdemes tovább olvasnod. Fizesd 2022. szeptember 7. és október 28. között MasterCard kártyával a Kiflis vásárlásodat, ezáltal tranzakciónként automatikusan hozzájárulsz a cég faültetési giga-akciójához. A megrendeléseid után tehát fákat ültetnek el világszerte olyan helyeken, ahol a felmérések alapján szükség van rá. Ráadásul külön fa-utalványt is vásárolhatsz a Kiflin, hogy még több pénz gyűljön össze a perselybe a nemes cél érdekében.

Akik pedig a legtöbb fával járulnak hozzá a MasterCard és a Kifli közös projektjéhez, Kiflis öko ajándékcsomagot nyernek. Azok között sorsolunk ki 4 db ajándékkosarat, akik az adott időszakban elmentett Mastercard bankkártyával vásárolnak (és a bankkártya elmentésre is került vagy már elmentett státuszban volt). Különdíjat, azaz 1 db további ajándékcsomagot sorsolnak továbbá azon vásárók között, akik ezen felül az „Ültess fát!” adományutalványból is vásároltak. Az 5 db csomagot a Kifli.hu kiszállítja a szerencsés díjazottaknak.

A nyereményjáték részleteihez kattints IDE. Sok sikert a bolygó megmentéséhez és a nyereményjátékhoz!