• Kedves Kiflis! A pünkösdi ünnepnapokon kicsit megpihen a kiszállításunk, hogy keddtől újult erővel és emelt kapacitással támogassunk a bevásárlásban. Előrendelést viszont már most is fogadunk!
Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

Gluténmentes

Gluténmentesen is jóllakatunk

Bár a névadó péktermékünkben, a kifliben van glutén, de ezekben a finom reggelikben, nassolnivalókban és hozzávalókban garantáltan nincsen. Bizalommal nézz körbe gluténmentes választékunkban, hiszen nálunk végre nem kell az összetevő-listákat silabizálnod: akármit is választasz a kategórián belül, csak neked megfelelő terméket kaphatsz kézhez, 100% minőség-garanciával. És választék van bőven, erről gondoskodtunk!

Laktózmentes

Laktóz és tej nélkül is megkapod a kedvenceidet

Van élet a hagyományos tejen és túródesszerten túl! A Kifli laktóz- és tejmentes palettája azok számára kínál kulináris örömöket, akik vegán életmód miatt, esetleg emésztési okokból, vagy bőrprobléma, ételallergia miatt választják az alternatív ételeket és italokat. Nem győzzük ismételni, hogy a sajátmárkás, növényi étrendbe illeszthető Yutto termékcsaládunk ár-érték arányban verhetetlen, próbáld ki mindet!