Iglo

Iglo Gluténmentes halrudak

360 g
3 299 Ft 9 164 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Iglo Gluténmentes halrudak

A közkedvelt Iglo halrudacskák most még finomabbak már gluténmentes formában is! Kizárólag MSC tanusítású alaszkai tőkehalfiléből készülnek és ropogós, aranybarna panírral vannak bevonva. Kicsik és nagyok kedvence.



Felhasználás

Serpenyőben:
Tégy a serpenyőbe kb. 1/2 cm-nyi olajat és jól hevítsd fel. A még fagyott halrudakat helyezd bele – a zsiradék ne hűljön le túlságosan – és többszöri forgatás mellett, közepes lángon, kb. 5–8 perc alatt süssd aranybarnára.
Sütőben:
A sütő 220 °C-ra történő előmelegítése után helyezd a halrudacskákat a sütőpapírral bélelt tepsire, a tepsit tedd a középső állásra, és süssd sütőben 13-14 percig 220°C-on. 6 perc után egyszer fordítsd meg a halrudakat. Légkeveréses sütőben süssd 12-13 percig, 6 perc után fordítsd meg. 
A halat mindig alaposan átsütve fogyaszd!

Használat

Felengedtetés után vissza fagyasztani tilos!

Tárolás

 -18°C  fagyasztva tárolandó.

Forgalmazó

 Maresi Foodbroker Kft.
1118 Budapest, Homonna u. 2-4.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Alaszkai tőkehalfilé65 %
Panír
Rizsliszt
csicseriborsóliszt
Étkezési só
Kukoricakeményítő
Repceolaj
Burgonyakeményítő
Kukoricakeményítő
Ivóvíz
rizsdara
burgonyapehely
Étkezési só
borsórost
borsókeményítő

Tápérték: 100 g

Energia853 kJ/204 kCal
Zsír9.1 g
amelyből telített zsírsavak0.8 g
Szénhidrát17 g
amelyből cukor0.5 g
Fehérje13 g
0.96 g
Élelmi rost0.8 g

Allergének

Hal
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.