• Kedves Kiflis! Készülj fel előre velünk - tömeg és sorban állás nélkül - a vasárnapi és hétfői munkaszüneti napokra! Pünkösdkor ugyan mi is zárva tartunk, de előrendelést természetesen fogadunk.

Always free delivery

10% off private label and BIO products

4× small orders from 1 Ft-tól

Budapest area

Delivery

Is this your location?

Enter your address to view exact delivery times and relevant assortment.

Cart

Buy all ingredients right below the recipe

HOZZÁVALÓK

  • Só ízlés szerint
  • Bors ízlés szerint
  • Narancs és vagy citromszelet ( kezeletlen)
  • 1 gerezd fokhagyma vagy szárított fokhagyma por
  • 1 kisebb ág friss rozmaring
  • 1 evőkanál étkezési sütőolaj
  • Egész pisztráng

The assortment range depends on your location. Please enter your address to see what goods we offer in your area.

ELKÉSZÍTÉS

  • 1
    A konyhakész pisztrángot alaposan átnézzük, ha találunk még rajta pikkelyt, azt lekapargatjuk, és átmossuk, majd konyharuhával felitatjuk róla a felesleges vizet.
  • 2
    A fokhagymát összezúzzuk vagy nagyon apróra összevágjuk, és a sóval egy pici borssal valamint az olajjal alaposan elkeverjük. Ezzel az olajos fűszeres keverékkel, kívül és belül is bekenjük a pisztrángot, majd néhány szelet kezeletlen citrust és a fűszernövényt a hal belsejébe helyezzük.
  • 3
    Egy sütőpapírral kibélelt tepsire helyezzük a halat, majd kb. 20 perc alatt 185 fokon készre sütjük.
Tip
Ebből a halból 1 év alatti gyermek is nyugodtan kaphat, természetesen a szálkákra nagyon vigyázzunk. Babának finom párolt zöldségekkel kínálhatjuk püréként vagy darabosan, és a felnőttek is sült vagy párolt zöldségekkel fogyaszthatják.
ManóMenü
A ManóMenü alapítója Ambrus Éva, kisgyermekes édesanya. Azt vallja, gyermekünk és családunk táplálása az egyik legfontosabb küldetésünk, ezért ebben szeretne segítséget nyújtani szuper cikkekkel és receptekkel, trükkökkel, praktikákkal megfűszerezve.

HOZZÁVALÓK

Só ízlés szerint