Caffe Borbone

Caffe Borbone NP kapszulás 100% ESPRESSO őrölt kávé

10 db
1 499 Ft 150 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: az aktuális kínálat szerint
pontos információért vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Caffe Borbone NP kapszulás 100% ESPRESSO őrölt kávé

Nespresso kompatibilis kapszulás 100% ESPRESSO őrölt kávé. 100% ROBUSTA. *A kifinomult robusta fajták gondosan válogatott mixéből egy intenzív keverék születik. Kifejezetten testes, intenzív, tartós ízzel. Egyedülálló kávé a mindig izgalmas élményért, felejthetetlen ízzel. ERŐS ÉS KRÉMES. Csokoládés és pirítós jegyek- közepesen pörkölt.

  • ERŐSSÉG (testesség) 9 -
  • INTENZITÁS 9 -
  • ÉDESSÉG 7. 

Termelői információ

Az 1997-ben Nápolyban, az Aromatika Srl cég jegyeként született Caffè Borbone az utánozhatatlan nápolyi espresso minőségét, elhivatottságát és szenvedélyét hozza el otthonodba, és ma a nemzeti kávépiac egyik vezetőjének tartják. A nápolyi márka a kávépiac trendjét követve 4 exkluzív, a legnépszerűbb kávégépekkel kompatibilis kapszulát jelent be és dob piacra. A gondos alapanyag-válogatásnak, az egyedi pörkölésnek és a legújabb technológiák felhasználásának köszönhetően a Borbone 5 féle illatot kínál, amelyek utánozhatatlan minőségűek: Blue Blend, testes és kiegyensúlyozott íz; Black Blend, krémes és tökéletes pörkölési fokú; Arany keverék, krémes állaggal és teljes ízzel, mint az igazi nápolyi eszpresszó; Red Blend, erős és jellegzetes íz; Green Blend, könnyed íny, de a valódi kávé jellegzetes tulajdonságainak feláldozása nélkül. A környezetre való odafigyelésből származik az új, komposztálható Caffè Borbone termékcsalád, a komposztálható és biológiailag lebomló hüvelyek és kapszulák, amelyek használat után a nedves szemetesbe dobhatók.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

In-Food 2000 Kft.
9021 Győr
Bajcsy-Zsilinszky út 27.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Robusta kávé100 %