Starbucks by Nespresso

Starbucks by Nespresso Blonde Espresso

10 db
1 799 Ft 180 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Svájc,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Leírás

Ha szereted a Starbucks kávéit, és otthonodban is szeretnéd élvezni kávéikat, a Nespressoval ez a vágyad valóra válhat. A Nespresso kávékapszulákal pillanatok alatt elkészül a meleg ital, mely felmelegít, és elhozza otthonodba a kávéházi hangulatot. 

A Starbucks beszerzés, a keverékek készítése és a pörkölés területén szerzett közel öt évtizedes tapasztalatának eredménye: egy második, merészen lágy eszpresszó. Latin-amerikai kávészemek keverékéből készül. Lágy és kiegyensúlyozott íze a tejjel tökéletes párost alkotva egy bársonyos, klasszikus eszpresszót eredményez, hivalkodó pörkölt íz nélkül.

Termelői információ

A Nespresso története 1986-ban kezdőtött, célja egyszerű: lehetőséget adni a kávéházi élményt az otthon kényelméből. Kávégépeikkel bárki baristává válhat, és készíthet különböző kávékülönlegességeket. Mára már egy gombnyomással elkészíthető a minőségi, fenntartható forrásból származó kávé bárhol a világon. A Nespresso több mint 30 éve alatt Svájcból a világ 84 országába jutott el. 

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó. 

Forgalmazó

NESTLÉ HUNGÁRIA KFT.
1095 Budapest
Lechner Ödön Fasor 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

őrölt pörkölt kávé100 %