Ubomi

UBOMI Espresso Nespresso kompatibilis lebomló kávékapszula

10 db
Nagyszerű ajánlat
999 Ft 100 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

40+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Németország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

UBOMI Espresso
100% Arabica kávé

Kiegyensúlyozott, erős aromájú Arabica kávé. Erős pörkölésű, testes, olasz ízvilág, barna, dús cremával. Kitűnő egy csésze espressohoz, de cappuccinot, caffé lattet vagy flat white is készíthető vele. Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkezik.

Pörkölési szint: A pörkölési szint megmutatja, hogy a szemes kávé milyen erősen pörkölt. Általánosságban: Minél alacsonyabb a pörkölés foka, annál kifejezettebb a kávé savassága – friss gyümölcsös íz. Minél magasabb a pörkölés foka, annál hangsúlyosabb a kávé íze – erős kávéíz csokoládé aláfestéssel.

Íz: Az alacsonyabb ízértékű kávé finomabb és egyszerűbb ízű. A magasabb értékű kávé összetett és többrétegű ízű. A felismerhető aromák száma azonban mindig meghatározó.

Intenzitás: Meghatározza, hogy a döntő aromák milyen intenzíven jelenjenek meg a kávéban. Nem az ízek mennyisége a lényeg, hanem az, hogy milyen erősen és intenzíven ízleljük őket. Minél magasabb az érték, annál intenzívebb az íze.

Savasság: Minden kávébab természetesen tartalmaz gyümölcssavakat, mivel a kávé gyümölcs. Általában többet találsz belőlük az arabica babban, mint a robustában. Ugyanez igaz a pörkölés mértékére is. A világos pörkölt kávéban a savak hangsúlyosabbak, mint a sötéten pörkölt kávéban. Ez a savasság azonban nem a hibás pörkölés jele. Éppen ellenkezőleg, kellemes gyümölcsös ízt adnak a kávénak. A magas savtartalmú kávét a csípősebb és frissítőbb ízek kedvelői fogják értékelni. Azok számára, akik a csípősebb csészét részesítik előnyben, telt ízzel és csokoládéval, javasoljuk, hogy nyúljanak az alacsony savtartalmú kávéhoz.

A dobozban 10 db alumíniummentes otthon komposztálható kávékapszula található. Egyenként védőgázba csomagolva. Alkalmas minden Nespresso Original géphez (kivéve a Nespresso Vertuo gépekhez). EU-ban előállított termék, nem EU-ból származó nyers kávébabból.

Otthon komposztálható – A Ubomi kávékapszulái az első „OK home compost” hitelesített kapszulák. Egyszerűen nagyszerű! Mondj igent az Ubomi Espressora!

100% OTTHON KOMPOSZTÁLHATÓ KÁVÉKAPSZULA.

A Ubomi kapszulák 100% bioalapú cellulózból és növényi olajokból kivont anyagból készülnek. A bioalapú a nyersanyagra, az életciklus kezdetére utal. A bioalapú polimer részben vagy teljes egészében biomasszából készül - szerves anyagokból: fák, haszönnövények, fű. A fosszilis erőforrásokkal szemben, melyek limitáltak, a biomassza megújuló forrás. A 4 csillagos OK bioalapú tanúsítvány azt mutatja, hogy az ASTM D6866 szabványnak megfelelő Capsul’in IML Zero Impact bioalapú széntartalma 100%. A Ubomi által használ capsul-in-pro kávékapszula otthon komposztálható. IGEN! Otthoni komposztálás, nem ipari! Nyugodtan kidobhatod a kerti komposztba. Az Ubomi kapszulákban lévő kávé Rainforest Alliance tanúsítvánnyal rendelkezik.A termék megvásárlásával támogatod a esőerdőkért folytatott munkát, és népszerűsíted a környezetbarát, fair mezőgazdaságot.

A Ubomi márka mindent összeköt. Kiemelve a kávé származási helyét a világ különböző pontjairól kínál kávét. Minőségi, fenntartható kávé megfelelő áron, az első otthon komposztálható kapszulában.

A Ubomi kapszulák 100% biológiai alapúak és alumíniummentesek, így otthon is komposztálhatóak! Miután elfogyasztottad kávéd, egyszerűen dobd a kerti komposztra. Egy fentartható jövőt támogatsz, ha a Ubomi kávékapszulát választod. 

A minőségi kávé fogyasztása nem feltétlen jelenti a vékony pénztárcát. Ennek tökéletes példája az Ubomi. Az Ubomi nem csak egy márka. A varázsa az árában, ízében és fenntarthatóságában rejlik, melyet imádni fogsz.

Még egy fun fact – tudtad, hogy a Miil, Ubomi, Moddia, Dacello, Pappudio, Fjoru és Maso! Márkák mind a Rohlik Group tagjai? Nem? Nem tudod, mit hagysz ki! Próbáld ki – 10-ből 10 kifli ajánlásával.

A UBOMI márkáról

 

A Minges pörkölő egy német gyökerekkel rendelkező családi vállalkozás, melynek története 1932-ig nyúlik vissza. A cég filozófiája prémium kávé - bab, őrölt és kávékapszula - gyártása és értékesítése. A kávébab finomítása kíméletes, hosszú pörkölési folyamat során történik, a „Jó dolgok sokáig tartanak” mottó szerint.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó. 

Forgalmazó

Minges Kaffeerösterei GmbH
Németország, Industriering 17, D-96149 Breitengüßbach 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

arabica kávé100 %