
Fresco di Forno
Fresco di Forno Mac&Cheese Pikáns
320 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 5 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Fresco di Forno Mac&Cheese Pikáns
Frissen a fólia eltávolítása után néhány perc alatt elkészíthető Amerikában népszerű sajtos tésztaétel kolbász morzsával.
- Sütőben 10 perc 230 celius fokon
- Mikróban 2 perc 800 watton
Termelői információ
A Fresco di Fono Kft. megalapításának a célja az volt – ahogy az a nevében is benne van -, hogy frissen, a sütőből, friss alapanyagokból, otthon akár pár perc alatt elkészíthető, tartalmas készételeket tudjon gyártani a piaci igényeknek megfelelően. Termékeiket otthon a saját sütőjében (vagy grillfunkciós mikrohullámú sütőjében) sütheted készre, így az ételt mindig frissen tudod tálalni, időt és energiát megtakarítva, önfeledten élvezve a receptúráik ízélményeit. Az ételeket gazdag feltéttel készítik elő, így nincs szükség plusz alapanyag felhasználására (mint sokszor más mirelit termék esetén). A cégcsoport nem áll meg, céljuk a portfólió további bővítése.
Tárolás
Tárolás: hűtve, 0°C és +5°C közötti hőmérsékleten. A fogyaszthatósági idő mindig a
bontatlan csomagolású termékre vonatkozik. Felbontást követően azonnal
fogyasztandó!
Forgalmazó
Fresco di Forno Kft
2073 Tök hrsz 03/50
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Főtt durum tészta | 56.3 % |
Ivóvíz | |
Durum száraztészta | |
Ivóvíz | |
Tésztaipari durumbúzadara | |
Szósz | |
Bechamel szósz | |
Teljes tej | |
Tejszín | |
Búzaliszt | |
módosított tápióka keményítő | |
Étkezési só | |
Sajtszósz | |
Tejsavó | |
Ivóvíz | |
Részben hidrogénezett szójaétolaj | |
Módosított keményítő | |
cheddar sajt | 2.5 % |
Tej | |
kultúrák | |
Étkezési só | |
Mikroba eredetű oltóenzim | |
Burgonya maltodextrin | |
Térfogatnövelő szer | |
E339 - Nátrium-foszfátok | |
Étkezési só | |
színezékek | |
Paprika kivonat | |
karotinok | |
aromák | |
Étkezési ecet | |
Emulgeálószerek | |
nátrium-sztearoil-2-laktilát | |
Zsírsavak mono-és digilceridjei | |
Stabilizátor | |
polifoszfátok | |
Savanyúságot szabályozó anyag | |
foszforsav | |
zúzott fokhagyma | |
Fokhagyma | 90 % |
Étkezési só | |
Antioxidáns | |
aszkorbinsav | |
őrölt fehérbors | |
Cheddar és gouda sajtkeverék | 6.3 % |
cheddar sajt | 49.5 % |
pasztőrözött tehéntej | |
Étkezési só | |
tejsavbaktériumok | |
Mikroba eredetű oltóenzim | |
gouda sajt | 49.5 % |
pasztőrözött tehéntej | |
Étkezési só | |
tejsavbaktérium | |
Stabilizátor | |
Stabilizátor | |
E509 - Kalcium-klorid | |
Mikroba eredetű oltóenzim | |
Burgonyakeményítő | |
Sült kolbász morzsa | 2 % |
Sertéshús | |
sertésszalonna | |
nitrites sókeverék | |
Étkezési só | |
Tartósítószer | |
E250 - Nátrium-nitrit | |
Fűszerkeverékek | |
fűszerek és fűszerkivonatok | |
sertésfehérje | |
Dextróz | |
antioxidánsok | |
rozmaringkivonat | |
nátrium-eritroaszkorbát | |
Aroma | |
Színezék | |
karotinok | |
starterkultúra | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 854 kJ/203 kCal |
Zsír | 8 g |
amelyből telített zsírsavak | 3.5 g |
Szénhidrát | 26 g |
amelyből cukor | 1.5 g |
Fehérje | 6.8 g |
Só | 1 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Rákfélék |
Hal |
Földimogyoró |
Szójabab |
Tej |
Diófélék |
Zeller |
Mustár |
Szezámmag |