
Fresco di Forno
Fresco di Forno Mac&Cheese Pikáns
320 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 8 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Fresco di Forno Mac&Cheese Pikáns
Frissen a fólia eltávolítása után néhány perc alatt elkészíthető Amerikában népszerű sajtos tésztaétel kolbász morzsával.
- Mikróban 2 perc 800 watton
Termelői információ
A Fresco di Fono Kft. megalapításának a célja az volt – ahogy az a nevében is benne van -, hogy frissen, a sütőből, friss alapanyagokból, otthon akár pár perc alatt elkészíthető, tartalmas készételeket tudjon gyártani a piaci igényeknek megfelelően. Termékeiket otthon a saját sütőjében (vagy grillfunkciós mikrohullámú sütőjében) sütheted készre, így az ételt mindig frissen tudod tálalni, időt és energiát megtakarítva, önfeledten élvezve a receptúráik ízélményeit. Az ételeket gazdag feltéttel készítik elő, így nincs szükség plusz alapanyag felhasználására (mint sokszor más mirelit termék esetén). A cégcsoport nem áll meg, céljuk a portfólió további bővítése.
Tárolás
Tárolás: hűtve, 0°C és +5°C közötti hőmérsékleten. A fogyaszthatósági idő mindig a
bontatlan csomagolású termékre vonatkozik. Felbontást követően azonnal
fogyasztandó!
Forgalmazó
Fresco di Forno Kft
2073 Tök hrsz 03/50
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Főtt durum tészta | 56.3 % |
| Ivóvíz | |
| Durum száraztészta | |
| Ivóvíz | |
| Tésztaipari durumbúzadara | |
| Szósz | |
| Bechamel szósz | |
| Teljes tej | |
| Tejszín | |
| Búzaliszt | |
| módosított tápióka keményítő | |
| Étkezési só | |
| Sajtszósz | |
| Tejsavó | |
| Ivóvíz | |
| Részben hidrogénezett szójaétolaj | |
| Módosított keményítő | |
| cheddar sajt | 2.5 % |
| Tej | |
| kultúrák | |
| Étkezési só | |
| Mikroba eredetű oltóenzim | |
| Burgonya maltodextrin | |
| Térfogatnövelő szer | |
| E339 - Nátrium-foszfátok | |
| Étkezési só | |
| színezékek | |
| Paprika kivonat | |
| karotinok | |
| aromák | |
| Étkezési ecet | |
| Emulgeálószerek | |
| nátrium-sztearoil-2-laktilát | |
| Zsírsavak mono-és digilceridjei | |
| Stabilizátor | |
| polifoszfátok | |
| Savanyúságot szabályozó anyag | |
| foszforsav | |
| zúzott fokhagyma | |
| Fokhagyma | 90 % |
| Étkezési só | |
| Antioxidáns | |
| aszkorbinsav | |
| őrölt fehérbors | |
| Cheddar és gouda sajtkeverék | 6.3 % |
| cheddar sajt | 49.5 % |
| pasztőrözött tehéntej | |
| Étkezési só | |
| tejsavbaktériumok | |
| Mikroba eredetű oltóenzim | |
| gouda sajt | 49.5 % |
| pasztőrözött tehéntej | |
| Étkezési só | |
| tejsavbaktérium | |
| Stabilizátor | |
| Stabilizátor | |
| E509 - Kalcium-klorid | |
| Mikroba eredetű oltóenzim | |
| Burgonyakeményítő | |
| Sült kolbász morzsa | 2 % |
| Sertéshús | |
| sertésszalonna | |
| nitrites sókeverék | |
| Étkezési só | |
| Tartósítószer | |
| E250 - Nátrium-nitrit | |
| Fűszerkeverékek | |
| fűszerek és fűszerkivonatok | |
| sertésfehérje | |
| Dextróz | |
| antioxidánsok | |
| rozmaringkivonat | |
| nátrium-eritroaszkorbát | |
| Aroma | |
| Színezék | |
| karotinok | |
| starterkultúra | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 854 kJ/203 kCal |
| Zsír | 8 g |
| amelyből telített zsírsavak | 3.5 g |
| Szénhidrát | 26 g |
| amelyből cukor | 1.5 g |
| Fehérje | 6.8 g |
| Só | 1 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Rákfélék |
| Hal |
| Földimogyoró |
| Szójabab |
| Tej |
| Diófélék |
| Zeller |
| Mustár |
| Szezámmag |