
Fresco di Forno
Fresco di Forno Poke bowl csirkés
320 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 9 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Termékleírás
A Fresco di Forno Csirkés Poke Bowl’ egy frissességét és kényelmét ötvöző, gondosan összeállított étel, amely után nem kell kompromisszumot kötni a minőség vagy az íz terén.
Ez a színes, tápláló fogás alappillére a puha rizs, amelyet omlós, fűszeres csirkedarabok tesznek tartalmassá. Különféle friss zöldségek – lehet szó például uborkáról, répáról, edamame babról, avokádóról vagy lilakáposztáról – egészítik ki az alapokat, gazdagítva az ízvilágot és a textúrát. Egy könnyed ázsiai majonézes vagy szója-szezám öntet ad hozzá lágy, ízes csavart, amely a poke bowl karakteres, mégis harmonikus élményét teremti meg.
Ez a Poke bowl csirketál nemcsak ízletes és frissítő, hanem vizuálisan is vonzó – ideális választás mindennapi ebédhez, gyors vacsorához vagy egy könnyű, mégis laktató étkezéshez. A márkát jellemzi a friss alapanyagok beszerzése és az otthon kényelmében gyorsan, mégis minőségi módon elkészíthető fogásokra való törekvés – így a Poke Bowl is ebbe a modern, praktikus gasztro-vonalba illeszkedik.
Termelői információ
A Fresco di Fono Kft. megalapításának a célja az volt – ahogy az a nevében is benne van -, hogy frissen, a sütőből, friss alapanyagokból, otthon akár pár perc alatt elkészíthető, tartalmas készételeket tudjon gyártani a piaci igényeknek megfelelően. Termékeiket otthon a saját sütőjében (vagy grillfunkciós mikrohullámú sütőjében) sütheted készre, így az ételt mindig frissen tudod tálalni, időt és energiát megtakarítva, önfeledten élvezve a receptúráik ízélményeit. Az ételeket gazdag feltéttel készítik elő, így nincs szükség plusz alapanyag felhasználására (mint sokszor más mirelit termék esetén). A cégcsoport nem áll meg, céljuk a portfólió további bővítése.

Tárolás
Tárolás:hűtve, 0-+5°C között.
Fogyasztható
(nap/hónap/év) lásd a címkén. A fogyaszthatósági idő mindig a bontatlan csomagolású termékre vonatkozik.
Forgalmazó
Fresco di Forno Kft
2073 Tök hrsz 03/50
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| főtt rizs | 42 % |
| Rizs | |
| Ivóvíz | |
| paradicsomszósz | 12 % |
| Hámozott paradicsom készítmény | 78 % |
| Felkockázott paradicsom | |
| paradicsomlé | |
| Étkezési só | |
| Savanyúságot szabályozó anyag - citromsav | |
| Vöröshagyma | |
| Étkezési só | |
| finomított repceétolaj | |
| Cukor | |
| Zúzott fokhagyma készítmény | |
| Fokhagyma | 90 % |
| Étkezési só | |
| Antioxidáns: aszkorbinsav | |
| Pesztó | 5 % |
| napraforgóétolaj | |
| Basilico genovese OEM | 30 % |
| Kesudió | |
| reszelt sajt | |
| Tej | |
| Étkezési só | |
| oltóenzim | |
| Tartósítószer: lizozim (tojásfehérje) | |
| extraszűz olívaolaj | |
| Étkezési só | |
| Fenyőmag | |
| Fokhagyma | |
| Étkezési sav: tejsav | |
| Antioxidáns: aszkorbinsav | |
| Tartósítószer: szorbinsav | |
| Sült csirke | 12 % |
| csirkemellfilé | |
| Ivóvíz | |
| tápiókakeményítő | |
| Étkezési só | |
| Maltodextrin | |
| fűszerkeverék | |
| Étkezési só | |
| Ízfokozó: mononátrium-glutamát | |
| Fűszerpaprika örlemény | |
| Fokhagymapor | |
| őrölt feketebors | |
| Őrölt rozmaring | |
| Cukor | |
| Csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid | |
| Kukoricakeményítő | |
| finomított repceétolaj | |
| Sárgarépa | |
| csemegekukorica | |
| Édes csemgekukorica | |
| Ivóvíz | |
| Étkezési só | |
| Póréhagyma | |
| petrezselyemzöld | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100g
| Energia | 508 kJ/120 kCal |
| Zsír | 2.5 g |
| amelyből telített zsírsavak | 1 g |
| Szénhidrát | 18.4 g |
| amelyből cukor | 1.9 g |
| Fehérje | 6 g |
| Só | 0.6 g |
| Élelmi rost | g |
Allergének
| Tojás |
| Szójabab |
| Tej |
| Diófélék |
| Nyomokban tartalmazhat: |
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Hal |
| Földimogyoró |
| Zeller |
| Mustár |
| Szezámmag |
| Kén-dioxid és az SO2-ben kifejezett szulfitok |