



HELLO FOOD
HELLO FOOD Székelykáposzta rizzsel
330 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 23 NAPIG
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
HELLO FOOD Székelykáposzta rizzsel
Petőfi barátja – Székely József – által megálmodott, valójában igazi budapesti étel. A székelykáposzta két szelet friss kenyérrel egy kitűnő laktató vacsora és a káposztának köszönhetően magas vitamin tartalommal is rendelkezik.
Felhasználási javaslat
Fogyasztás előtt a fóliát villával megszurkálva, min. 2 percig melegítsd mikrohullámú sütőben.
A márkáról
Hello Food, viszlát éhség! Válassz kedvedre ételeink közül és élvezd a készétel nyújtotta kényelmet és gyorsaságot, mindezt az egészség jegyében mesterséges adalékanyag és tartósítószer mentesen.
Tárolás
0-+5˚C között, hűtve tárolandó és fogyasztható a csomagoláson jelzett időpontig. A fogyaszthatósági idő bontatlan csomagolásra vonatkozik.
Forgalmazó
Europe Gastro Kft.
1055 Budapest, Markó u. 1/B.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Savanyított káposzta | 44 % |
fejeskáposzta | |
Étkezési só | |
Fűszerek | |
Antioxidáns | |
E300 - L-aszkorbinsav | |
sertéscomb | 19 % |
Rizs | 9 % |
tejföl | 6 % |
Vöröshagyma | |
Napraforgó olaj | |
lecsó | |
Paprika | |
Paradicsom | |
Bükkfán füstölt csemege szalonna | |
Sertés hátszalonna | |
Étkezési só | |
füst | |
Étkezési só | |
Fokhagyma | |
őrölt fűszerpaprika | |
Feketebors | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 491 kJ/117 kCal |
Zsír | 6.8 g |
amelyből telített zsírsavak | 2.1 g |
Szénhidrát | 6.1 g |
amelyből cukor | 0.2 g |
Fehérje | 7.3 g |
Só | 1.5 g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Tej |
Nyomokban tartalmazhat: |
Glutént tartalmazó gabonafélék |
Tojás |
Szójabab |
Zeller |