Okos döntés

Carte D'Or Vanília Jégkrém

1 l
Kedvezmény vége: 2023. 06. 13.
 1 699 Ft 
1 699 Ft/l
Származási ország: Lengyelország,

Carte D'Or Vanília Jégkrém

Madagaszkár szigetét tartják az egyik legjobb vanília-termőhelynek a világon, hiszen az egyedülálló éghajlatnak köszönhetően a legkiválóbb aromájú vanília terem itt. Ezt a vaníliát használják fel a kivételes Carte d’Or Vanília jégkrémhez, amely valódi madagaszkári vaníliakivonattal készül. Minőségi alapanyagokat és gondosan válogatott összetevőket használnak, amelyek kombinációjával valódi és teljes ízélményt nyújtanak. Valódi ízek széles választékát kínálják.
 

Használati útmutató

Felengedés után visszafagyasztani tilos!

Termelői információ

Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkeznek az igazán ízletes desszertek elkészítésében, amelyekhez mindig a legjobb minőségű alapanyagok beszerzésére törekednek, fenntartható és etikus módon. Ettől válik felejthetetlenné egy Carte d’Or pillanat.

A szürke rohanós hétköznapokban fontos, hogy egy pillanatra megálljunk és odafigyeljünk azokra, akik igazán fontosak számunkra. A Carte d’Or jégkrémeivel az örömteli közös pillanatokat igazán különlegessé varázsolhatod!

Tárolás

-18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten fagyasztva tárolandó.

Forgalmazó

Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest, Váci út 121-127. D épület


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.