Segafredo

Segafredo Intermezzo szemes kávé

1 kg
6 139 Ft 6 139 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Segafredo Intermezzo szemes kávé

Kompromisszumot nem ismerően erős, aromával teli, tüzes világú és bársonyos crema jellemzi. Olaszos temperamentum önmagában.

Termelői információ

A vállalat közép-európai terjeszkedése során fiókokat hoztak létre Ausztriában, Csehországban, Magyarországon, Szlovákiában, Szlovéniában és Horvátországban. Segafredo Zanetti Hungária Kft. a Segafredo Zanetti SA külföldi leányvállalataként alakult 1993-ban.

Az immár klaszterben működő Segafredo CE központja Ausztriában, a salzburgi Hallwangban található. Közép-európai kirendeltségeinek központjai pedig Prágában, Pozsonyban, Budapesten, Zágrábban és Ljubljanában találhatók.

A Segafredo Zanetti Hungária a vendéglátóipar első számú Espresso-beszállítója és országszerte lát el partnereket itthon. Legfőbb célunk kiváló minőségű terméket kínálni, a minőség garanciájával – kávészemektől egészen a csészéig. Cégünk IFS tanúsítvánnyal rendelkezik, amely szavatolja a márka biztonságát és minőségét.

A Segafredo Zanetti az egyetlen kávébeszállító a világon, amely végigkíséri a teljes termelési ciklust és minőségbiztosítást kínál a zöld kávé termesztésétől a csészébe kerülésig, egyetlen forrásból. Így garantálhatjuk ügyfeleinknek a legmagasabb minőséget.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Segafredo Zanetti Hungária Kft.
1143 Budapest
Stefánia út 101-103.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

 

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g