Tchibo

Tchibo Barista Crema szemes kávé

1 kg
8 199 Ft 8 199 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

80+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Tchibo Barista Crema szemes kávé

Termékinformáció

A Tchibo Barista Caffe Créma

  • lágy
  • gyümölcsös jellegű
  • elegáns aromájú
  • kissé bogyós gyümölcsökre emlékeztető ízjegyekkel rendelkezik

Hagyományos dob pörköléssel pörkölt prémium kávé, a hagyományos eszpresszó pörköléshez képest kétszer hosszabban, de kíméletesen pörkölve, így az ízek és aromák maximálisan ki tudnak teljesedni.Az így nyert aromát és ízeket egyedi visszazárható aromavédő zárral látták el a csomagoláson.

Termelői információ

A Tchibo Budapest Kft. 1991-ben alakult a Tchibo GmbH leányvállalataként, 1997 óta, az Eduscho megvásárlását követően a Tchibo a pörkölt kávépiac egyik vezető pozíciójú kávés cége. A vállalat a magyarországi kávépiacon három márkával van jelen. 

Tchibo 2007-től hazánkban is bevezette Európában egyedülálló és rendkívül sikeres kiskereskedelmi modelljét, melynek lényege, hogy egy üzleten belül kínál kiváló minőségű kimért szemes kávét, kávézási lehetőséget és rendszeresen megújuló témákra épülő színes termékkínálatot.

Egy adott témán belül nemcsak használati cikkeket, hanem kiváló minőségi műszaki termékeket, sporteszközöket, divatárut, kiegészítőket, vagy akár ékszereket is kínál. Jelenleg nyolc üzlete van Magyarországon: öt Budapesten, egy-egy pedig Pécsett, Győrben és Kecskeméten. 2012 óta a Tchibo tematikus termék kínálata már országosan is elérhető.

https://cdn.kifli.hu/uploads/Tart%C3%B3s_Ital_Special_%C3%81llateledel/Tart%C3%B3s/Logo/tchibo-logo-2017.jpg

Tárolás

Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

Forgalmazó

Tchibo Budapest Kft.,
2040 Budaörs,
Neumann János utca 1.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

pörkölt szemes kávé