Navigáció kihagyása

Szerezz exkluzív előnyöket az első rendelés után!

Kotányi

Kotányi Vadak fűszerkeverék

20 g
539 Ft 26 950 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

70+ vásárló kedvence

Származási ország: Ausztria,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Vadak fűszerkeverék

Ha a tökéletes ízt keresed, próbáld ki a Kotányi Vadak fűszerkeveréket – a legfinomabb ízű fűszernövények, fűszerek és zöldségek harmonikus keveréke.

Termékinformáció

A Kotányi Vadak fűszerkeverék aromás fűszerek és zöldségek finom, harmonikus együttese.

Felhasználási javaslat

A Kotányi Vadak fűszerkeverék fantasztikus ízt ad a szarvas-, őz-, nyúl- és vaddisznóhúsnak.

Vadhúsos palacsinták 2 fő részére:

  • 4 db sós palacsinta
  • 200 g vadhús (őz, szarvas, nyúl vagy vaddisznó)
  • 2 EK olívaolaj
  • 1 kis fej apróra vágott vöröshagyma
  • 1 EK Kotányi Vadak fűszerkeverék
  • kevés vörösbor
  • 1/8 l pecsenyelé
  • 1 EK vörösáfonyakompót
  • vaj a forma kikenéséhez

Az öntethez:

  • 4 EK tejföl
  • 2 db tojássárga
  • 1 TK Kotányi Kakukkfű

Elkészítés:

  1. A megtisztított húst apró kockára vágjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, rátesszük a húst, megszórjuk Kotányi Vadak fűszerkeverékkel és rövid ideig tovább pirítjuk. Vörösborral és pecsenyelével felöntjük, kb. 20 percig pároljuk.
  2. Ezután ledaráljuk a húst és vörösáfonya-kompóttal ízesítjük.
  3. Megtöltjük vele a palacsintákat, feltekerjük és egy kivajazott formába helyezzük.
  4. Az öntethez a hozzávalókat összekeverjük és ezzel meglocsoljuk a palacsintákat.
  5. Előmelegített sütőben 180 fokon, 25-30 percig sütjük.

Tipp: Tálaljuk friss salátával.

Termelői információ

Tökéletes élvezet csak a megfelelő minőség mellett létezhet. Ezért a Kotányinál mindig arra törekszenek, hogy kiváló minőségű zöldfűszereket és fűszereket kínáljanak Neked, melyek gazdagabbá teszik mindennapi főztödet.

Miként dolgozzák fel termékeiket:
Betakarításukat követően zöldfűszerek és fűszerek óvatos feldolgozáson esnek át, mielőtt gondosan csomagolnák őket - többek között azért, hogy megőrizzék értékes aromáikat. A szárítás kapcsán rendkívül fontos a sebesség és a megfelelő hőmérséklet. Az őrlés, aprítás és szitálás során mindenkor ügyelnek termékeik óvatos kezelésére, hogy te is  élvezhesd a rendkívüli ízeket, és már a fűszer csomagolásának felbontásakor érezhesd a szenvedélyt.

„Csak a legkiválóbb fűszereket kiválogatni a világ beszállítóitól igazán különleges kihívás!"

Erwin Kotányi

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Kotányi Hungária Kft.
2045 Törökbálint
Tópark u. 6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Zsálya
Kakukkfű
borókabogyó
Mustármag
Fokhagyma
jódozott étkezési só
Étkezési só
kálium-jodid
citrompor
Maltodextrin
Szárított gyümölcs
Szegfűbors
babérlevél
Zöldnövényi- és klasszikus fűszerek különböző arányú keveréke
Paszternák
Sárgarépa
zellergyökér
Póréhagyma
lestyán
Petrezselyem
Bors
Szegfűszeg
Összes megjelenítése

Tápérték: 100 g

Energia1294 kJ/309 kCal
Zsír8.1 g
amelyből telített zsírsavak1.7 g
Szénhidrát37 g
amelyből cukor16 g
Fehérje13 g
11.2 g
Élelmi rost g

Allergének

Zeller
Mustár
Nyomokban tartalmazhat:
Glutént tartalmazó gabonafélék
Tojás
Szójabab
Tej
Szezámmag
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.