

Panarini
PANARINI Tokhal extra filé
kb. 260 gÁTLAGOS FRISSESSÉG 2 NAPIG
kb
További információ
Házhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
PANARINI Tokhal extra filé
A Panarini Halház specialitása a saját nevelésű Keszthelyi tokhal, ami a halak csúcskategóriájába tartozik. Porcos hal, teljesen szálkamentes. Rendkívül ízletes hal, ízvilága a kecsegééhez hasonlít.
Felhasználási javaslat
Fogyasztását roston sütve, grillezve, rántva, párolva ajánlott. A tokhal húsa nagyon egyedi állagú. Más halhúsokkal ellentétben a tokhal húsa nagyon sűrű. A sertéshúshoz hasonlóan a tokhalat is lehet lassan főzni, mivel közvetlen hő hatására megfeszül. Ezért ajánlott sütéskor és grillezéskor a (vastag) filét vagy steaket pirítás után addig hőkezelni alacsony hőfokon míg visszapuhul. A húsa rendkívül sokoldalú. Gyakorlatilag bármilyen ízt könnyedén felvesz. Az ízesítése nagyon egyszerű, kevés sóval, borssal és vajjal fűszerezhető, de a merészebb ízeket kedvelők akár fűszeres curryként vagy BBQ-zva is fogyaszthatják. A tokhal húsa fantasztikus, egészséges helyettesítő a csirke és sertés receptekben.
Termékinformáció
A termék csak alapos hőkezelés után fogyasztható.
Termelői információ
A Panarini Halház - "Egy jó fogás!" - édesvízi halakat nevel saját telepén, azokat pedig saját feldolgozó üzemükben vágják és készítik el friss, fagyaszott, vagy konyhakész állapotban csomagolva. Céljuk, hogy halaikat és az azokból készült halkészítményeiket, akár az éttermek étlapján, akár a hipermarketek és boltok polcán keresztül, de mindenki számára valamilyen formában elérhetővé tegyék.
Figyelem!
Hisztamin-intolerancia esetén javasolt körültekintően fogyasztani vagy kerülni ezeket a termékeket. Egyeztessen szakorvosával vagy dietetikusával az Önnek megfelelő diéta és fogyasztandó termékek kiválasztásában.
Tárolás
Hűtve, 0-(+4)°C között tárolandó.
Faj tudományos neve: Acipenser baerii
Termelési módszer: Akvakultúrában tenyésztett
Halászati-eszköz kategória: Emelőháló
Forgalmazó
Panarini Hungária Kft.
8393 Szentgyörgyvár, Felsőmánd puszta 26/A.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Tokhal filé |
Tápérték: 100 g
Energia | kJ/ kCal |
Zsír | g |
amelyből telített zsírsavak | g |
Szénhidrát | g |
amelyből cukor | g |
Fehérje | g |
Só | g |
Élelmi rost | g |
Allergének
Hal |