• Kedves Kiflisek! A kormány átmenetileg árstopot vezetett be egyes alapvető élelmiszerek esetében az alábbiak szerint, december 31-ig meghosszabbítva: www.kifli.hu/targy/arstop

Chef Gomba BIO Fehér Csiperkegomba

250 g
TermelőiBIO
 599 Ft 2 396 Ft/kg
Származási ország: Magyarország,

A termék előállítása során vállaljuk a szigorú előírásokat, amelyek egyaránt vonatkoznak az alapanyagok organikus eredetére, a feldolgozási, gyártási folyamatokra, a csomagolásra, tárolásra, szállításra egyaránt.

A fehér csiperkegomba nélkülözhetetlen nyersanyaga a konyháknak, egyszerűen és változatosan elkészíthető élelmiszer. Egész évben elérhető vitaminforrás!

*A kép illusztráció.

Termelői információ

Mutsy Árpád 1992-ben alapította két társával a Bio-Fungi családi vállalkozást, ahol mára 20.000 négyzetméteren termesztenek BIO gombákat. Chef gomba márkanév alatt megtalálható a fehér és barna csiperke, fűszeres barna és sárga laska, valamint a különleges Shii-Take is.

Gombás nyárs

Hozzávalók:

  • 20 dkg ChefGomba bébi fehér csiperkegomba
  • 1 salátacukkini
  • 25 dkg csirkemellfilé
  • frissen őrölt fekete bors
  • 1 teáskanál fokhagyma-granulátum
  • 3–4 evőkanál olívaolaj
  • továbbá: saslikpálcák

Elkészítés:

  1. A csirkemellet felkockázzuk, meghintjük sóval és borssal. A zöldségeket megtisztítjuk, a cukkinit előbb nagyobb szeletekre, majd félbevágjuk. A húst és a zöldségeket felváltva saslikpálcákra húzzuk. Lekenjük a fokhagyma-granulátummal összekevert olívaolajjal és grillrácson – néhányszor megforgatva – készre sütjük.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen 2-5 °C között tárolandó.

Forgalmazó

Biofungi kft.
H-2364 Ócsa, Külterület, Hrsz. 0175/9


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.