Ingyen szállítás, garantált aznapi kiszállítás ha 16:00 előtt rendelsz, csak Prémium tagoknak elérhető kedvezmények és még további előnyök várnak.Ingyen szállítás, és garantált aznapi kiszállítás, ha 16:00 előtt rendelsz
Vásárolj minimum értékhatár nélkül
Exkluzív 15 % kedvezmény top termékekre
Exkluzív kedvezmények csak klubtagoknak

A Bio-Fungi cégcsoportnak, Kelet-Közép-Európa egyik vezető gombaipari vállalkozásának a tagjaként, friss gomba termesztésével és kereskedelmével foglalkozunk. Modern farmunkon, számítógép által vezérelt házainkban hetente 120-130 tonna friss csiperke-, laska- és egzotikus gombaféléket termesztünk.

Színes nyári saláta grillezett ördögszekér laskával

 

Hozzávalók:

  • 2-3 ördögszekér laskagomba
  • fél lilakáposzta
  • 2 sárgarépa
  • egy marék szeder
  • 2 citrom leve
  • 2 gerezd fokhagyma vagy fokhagymagranulátum
  • friss koriander vagy petrezselyem
  • olaj, só, bors

Elkészítés:

A lilakáposztát vékony csíkokra vágjuk, a sárgarépákat nagylyukú reszelőn lereszeljük. Összeforgatjuk őket, sózzuk, meglocsoljuk a citromok levével és megszórjuk apróra vágott zöldfűszerrel.

Zúzott fokhagymából, sóból, olajból pácot készítünk, ecset segítségével bekenjük a hosszában 1 centi vastagra vágott ördögszekér laskagomba mindkét oldalát és felhevített grill lapon meggrillezzük őket.

A salátára helyezzük a grillezett gombaszeleteket, meghintjük szederrel és tálaljuk is.

Egészséges, könnyű vegán vacsora.

Ördögszekér laskagombás club szendvics nyári grill partikra

 

Hozzávalók (per fő):

  • 1 ördögszekér laskagomba
  • 1 paradicsom
  • 1 bagett kifli vagy zsemle
  • fetasajt
  • 1-2 levél friss saláta
  • koriander
  • olaj, só, bors

Elkészítés:

Zúzott fokhagymából, sóból, olajból pácot készítünk, ecset segítségével bekenjük a hosszában 1 centi vastagra vágott ördögszekér laskagomba mindkét oldalát és felhevített grill lapon meggrillezzük őket. Amikor kész, kivesszük és félretesszük.

A kiflit vagy zsemlét kettévágjuk, majd ugyancsak a grill lapon átpirítjuk.

A paradicsomot kockákra vágjuk, megszórjuk apróra vágott korianderrel (vagy tetszés szerint más, helyettesítő zöldfűszerrel).

A pirított bagettre vagy zsemlére tesszük a salátalevelet, a paradicsomot, majd rá a gombát és rámorzsoljuk a fetasajtot.

Azon melegében fogyasztjuk.