Gyulai
Gyulai kézműves csípős vékony kolbász
400 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Gyulai kézműves csípős vékony kolbász
Kézműves kolbász - vékony - csípős. Szárításos érleléssel készült kolbász - védőgázas csomagolásban.
Termelői információ
2013. februárjában Gyulahús Kft. elindulásával új alapokra helyeződött a gyulai húsipari termelés. Az önkormányzat munkahelymegtartó állami támogatás segítségével megvásárolta a felszámoló cégtől a hajdani húskombinát épületeit, gépeit, márkanevét, megmentve ezáltal a Gyulai Húsipart. A szárazáru gyártás ma is az eredeti, Stéberl-féle üzemben történik, hagyományos technológiák alkalmazásával, míg a töltelékes áru készítése - májas, virsli, felvágottak - a 2010-ben átalakított Kétegyházi úti telepen folyik továbbra is. Mindkét üzemben folyamatos a termékfejlesztés, fontos szempont, hogy az új termékek is beilleszthetők legyenek a táplálékallergiában szenvedők étrendjébe. Küldetésünk, hogy még 150 év múlva is a Gyulai legyen a minőség, a szakértelem, a hagyomány és az elhivatottság szimbóluma.
Tárolás
+10 - +20°C között.
Forgalmazó
Gyulahús Kft.
5700 Gyula
Béke sugárút 50.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
Seréshús | |
gyártási szalonna | |
Étkezési só | |
Sertés vékonybél | |
csípőspaprika-őrlemény | 2.2 % |
Fűszerek | |
E250 - Nátrium-nitrit |
Tápérték: 100 g
Energia | 1917 kJ/463 kCal |
Zsír | 40.5 g |
amelyből telített zsírsavak | 18 g |
Szénhidrát | 0.9 g |
amelyből cukor | 0.4 g |
Fehérje | 24 g |
Só | 4.1 g |
Élelmi rost | g |