
Gyulai
Gyulai kolbász
250 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Hagyományos Gyulai kolbász
Az 1868 óta Gyulán készülő kolbász világhírnevét különleges fűszerezésének és az egyedülálló füstölési eljárásnak köszönheti. Gyulai kolbász - hagyományos, szárításos érleléssel készült kolbász. HUNGARIKUM, számos nemzetközi és hazai elismeréssel díjazott páros kolbász.
.jpg)
Termelői információ
A világszínvonalú nagyüzem, a Gyulai Húskombinát 1978-ban kezdte meg működését. Az iparban itt valósult meg először, hogy a vágóhíd mellé feldolgozó üzemet is telepítettek. A Gyulai lényege több mint 150 éve változatlan - kiváló alapanyagok, szakértelem és egy csipet a gyulai lélekből. Küldetésük, hogy még 150 év múlva is a Gyulai legyen a minőség, a szakértelem, a hagyomány és az elhivatottság szimbóluma.

Tárolás
+10 - +20°C között.
Forgalmazó
Gyulahús Kft.
5700 Gyula,
Munkácsy Mihály utca 7-9.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Sertéshús |
| gyártási szalonna |
| Étkezési só |
| Burgonyakeményítő |
| Sertés vékonybél |
| Fűszerpaprika örlemény |
| Fűszerek |
| Antioxidáns |
| E300 - L-aszkorbinsav |
| E330 - Citromsav |
| szacharóz |
| Tartósítószer |
| E250 - Nátrium-nitrit |
Tápérték: 100 g
| Energia | 1982 kJ/479 kCal |
| Zsír | 43 g |
| amelyből telített zsírsavak | 18 g |
| Szénhidrát | 1 g |
| amelyből cukor | 0.6 g |
| Fehérje | 22 g |
| Só | 3.6 g |
| Élelmi rost | g |