Off!

Off!® Protect rovarriasztó pumpás folyadék

100 ml
1 749 Ft 17 490 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Off! Protect rovarriasztó folyadék.

  • Védelem szúnyogok és kullancsok ellen.
  • Kullancsok, valamint honos és trópusi csípőszúnyogok távoltartására alkalmas.
  • Nem hagy zsíros érzést a bőrön.

Használat

A szabadban tartózkodó ember ruházattal nem fedett bőrfelületére juttatható ki. A riasztószer 2 órán keresztül nyújt védelmet a szúnyogok csípése ellen. A kullancsokat 3 órán keresztül tartja távol. A szabadban tartózkodásunk során viseljünk hosszú szárú nadrágot és hosszú ujjú inget, ezzel csökkentve a védelemhez szükséges riasztószer mennyiségét. Csak a csípésnek kitett bőrfelületre juttassuk a riasztószert, majd kezünkkel kenjük szét azt egyenletesen. (A kijuttatandó riasztószer mennyisége 1 gramm/645 cm2).
A kezelendő bőrfelületek és a javasolt riasztószer mennyisége: felnőttek esetén: 5 pumpálás a kézre, 7 pumpálás az arcra, 5 pumpálás a nyakra, 4 pumpálás a lábfejre, 12 pumpálás a lábszárra. A 2 és 12 év közötti gyermekek esetén: 3 pumpálás az arcra, 3 pumpálás a nyakra, 2 pumpálás a lábfejre, 3 pumpálás az alkarra. Ne permetezzük közvetlenül az arcbőrre! Az arcbőrt - a szem, száj és fülek környékének kivételével - a tenyérbe juttatott permettel kenjük be. Gyermekek kezelésekor először saját kezünkre fújjuk a készítményt és így kenjük be bőrüket.

Biztonsági figyelmeztetés

A készítményt felnőttek legfeljebb naponta háromszor, 2 és 12 közötti gyermekek pedig legfeljebb kétszer használhatják. 2 éven aluli gyermeken a készítmény használata tilos. A készítményt ne permetezzük 12 évnél fiatalabb gyermekek tenyerére. Sérült vagy irritált bőrre, illetve a ruházattal fedett bőrfelületre ne alkalmazzuk a szert. Kerüljük a készítmény szembe, nyálkahártyára, orra, ajkakra kerülését. Kerüljük a permet belélegzését. A készítmény használata után és étkezés előtt szappanos vízzel alaposan mossunk kezet. Amennyiben a riasztóhatásra már nincs szükségünk vagy panasz (pl. allergiás tünetek, bőrpír stb.) jelentkezik, a kezelt bőrfelületeket mossuk le vízzel. A készítményt csak szabadban vagy jól szellőző helyiségben használjuk. Kerüljük a készítmény élelmiszerrel vagy evőeszközzel való érintkezését. A készítményt gyermekektől elzárva tároljuk. A készítmény károsíthatja a műszálas anyagokat, a műanyagot, az óraüveget, a bőrt és a festett, lakkozott felületeket. A rovarriasztó szer keserű ízanyagot tartalmaz, mely megakadályozza a készítmény véletlen emberi fogyasztását. Esetleges mérgezés vagy annak gyanúja esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a címkét az orvosnak meg kell mutatni! Lenyelés esetén: Lenyelés esetén a szájat ki kell öblíteni, tilos hánytatni. Forduljon orvoshoz és mutassa meg a termék dobozát, címkéjét vagy biztonsági adatlapját. A termék csomagolását ne használjuk újra semmilyen célból. A termék kiürült csomagolóanyaga háztartási hulladékgyűjtőbe dobható. Ne ürítse a terméket a lefolyóba. Ne szennyezze a termékkel vagy a csomagolóanyagával a talajt, az álló- és folyóvizeket!

Tárolás

Eredeti, zárt csomagolásban, fagymentes, jól szellőző helyen tárolva a gyártástól számítva 2 évig használható fel

Forgalmazó

SC Johnson Kft.
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 6. 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján

Veszély.
Engedélyszám: HU-2017-MA-19-00195-0000. Hatóanyaga: 7% N,N-dietil-meta-toluamid 19. terméktípus - Riasztó - és csalógatószerek. lll. forgalmazási kategóriájú, szabadforgalmú riasztószer.

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g