Raid

Raid Molyriasztó zselé levendula

4 db
1 749 Ft 437 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Raid Molyriasztó zselé levendula

A Raid® Molyirtó gél levendula illattal hatékony védelmet biztosít a molyok ellen egész szezonon keresztül. A levendula esszenciának köszönhetően kellemes illattal tölti meg szekrényeit és fiókjait.

Használat

  1. A két egységet a perforáció mentén válassza szét.
  2. A csomagolás hátoldalát nyissuk fel a megjelölt fül segítségével, az ábrán látható módon.
  3. Távolítsuk el a gélt fedő alufóliát.
  4. A felnyitott karton két fülét csúsztassuk a megjelölt nyílásokba.
  5. Helyezzünk megfelelő mennyiségű gélt az akasztós szekrény rúdjára, a ruhák mellé a szekrénybe, fiókokba, úgy, hogy a gélt fedő membrán ne érintkezzen semmivel.

A két darab molyirtó gél egy 0,5 m³ térfogatú tároló védelmére elegendő. Nagyobb szekrényben használjunk egyszerre több gélt! A termék hatása kb. 3 hónapon keresztül, illetve kiszáradásig érvényesül, ekkor az elhasznált gélt szükség szerint cseréljük újra. A molyirtó hatás 14 nap párolgás után kezd érvényesülni.

Tárolás

Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolva, a gyártástól számítva 2 évig használható fel. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó. Csak gyermekek és háziállatok által hozzá nem férhető helyen használja. Csatornába engedi nem szabad.

Biztonsági figyelmeztetés

Nagyon mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Csak a használati utasításnak megfelelően használja.
Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. LENYELÉS ESETÉN: Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ismétlődő expozíció a bőr kiszáradását vagy megrepedezését okozhatja.

Forgalmazó

SC Johnson Kft.
1124 Budapest, Apor Vilmos tér 6. 


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Szenzibilizáló anyagot (Geraniol, Dodecanal, pin-2(10)-ene, d-Limonene, 2,4-dimethylcyclohex-3-ene-1-carbaldehyde, pin-2(3)-ene, Coumarin, oct-1-en-3-yl acetate) tartalmaz. Túlérzékeny személynél allergiás reakciós válthat ki.
Aktív hatóanyag: Transzflutrin 0,1515% (5 mg transzflutrin/kazetta).

Tápérték: 100 g

Energia kJ/ kCal
Zsír g
amelyből telített zsírsavak g
Szénhidrát g
amelyből cukor g
Fehérje g
g
Élelmi rost g