Vape

Vape Derm Kids szúnyog- és kullancsriasztó permet

100 ml
1 999 Ft 19 990 Ft/l

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

60+ vásárló kedvence

Származási ország: Olaszország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

VAPE Derm Sensitive Szúnyog- és kullancsriasztó pumpás aeroszol. Vérszívó ízeltlábúak (pl. kullancsok) valamint a hazai és trópusi szúnyogok távoltartására alkalmas. Természetes eredetű hatóanyaggal. Tigrisszúnyogok ellen is hatékonyan véd. Bőrgyógyászatilag tesztelt, érzékeny bőrre is alkalmas.

Használat

Használat előtt a flakont jól fel kell rázni. Tartsd a palackot függőlegesen, és 15-20 cm távolságból permetezd a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen dörzsöld szét. Az arcbőrt – a szem és száj környékének kihagyásával – a kézre szórt permettel kell bekenni. Gyermekek kezelésekor először a saját kezedre fújd a készítményt, és így kend be a bőrüket. A bőrfelületre juttatott készítmény, a felvitel vastagságától függően a vérszívó rovarokat kb. 3 órán keresztül távol tartja. Ügyeljünk arra, hogy a folyadék nyálkahártyára (szem, száj), nyílt sebbe ne kerüljön! Napégette vagy sérült bőrre ne juttassuk! Allergiára hajlamos egyének használat előtt kis bőrfelületen győződjenek meg a készítmény, ártalmatlanságáról. Akinek a bőre a készítmény hatására allergiás elváltozást mutat, annak, azt bő, szappanos vízzel azonnal le kell mosni!  Újszülötteknél és 3 évesnél fiatalabb gyermekeken nem alkalmazható.

Tárolás

Eredeti csomagolásban, fénytől védve, szobahőmérsékleten tarolva a gyartastó1 számítva 2 évig használható fel. 

Biztonsági figyelmeztetés

Figyelem!  Súlyos szemirritációt okoz.Tartalmaz Linalyl acetate; Linalool; Imidazolidinyl Urea; Hexyl salicylate. Allergiás reakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsd kéznél a termék edényét vagy címkéjét.Gyermekektől elzárva tartandó. A termék használata közben tilos enni, inni vagy dohányozni. Kerüld az anyag környezetbe való kijutását.  LENYELÉS ESETÉN: Azonnal fordulj TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.  A tartalom/edény elhelyezése hulladékként a országos előírásoknak megfelelően. Sebbel, irritált bőrrel kerülje az érintkezést. Csak három évnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

Forgalmazó

Coswell Hungary Kft.
1027 Budapest, Kapás u. 6-12. A. Ép. IV. Em.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

9 cymbopongon winteranius olajhidratált
ciklizált