Békési

Békési csemege vékonykolbász

kb. 380 g
Termelői

kb

 2 837 Ft 7 399 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

30+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Békési vékonykolbász 500g

A Békési Csemege Vékonykolbász egy prémium minőségű húskészítmény, amely hagyományos recept alapján, gondosan válogatott alapanyagokból készül. Karakteres, enyhén fűszeres ízvilág és szaftos állag jellemzi, így tökéletes választás szendvicsekhez, hidegtálakhoz vagy főételekhez. A természetes összetevők és a hagyományos füstölési eljárás garantálják az autentikus ízélményt, amely minden étkezést különlegessé tesz.

A Békés Húsfeldolgozó Kft. által hazai minőségi alapanyagokból készített termék eredeti békési Kovács István féle recept alapján, sertéshús és/vagy marhahús felhasználásával, megfelelő fűszerekkel, hagyományos eljárási módokkal, korszerű gyártási technológiákkal.

Termelői információ

Itt minden olyan, mint régen! -mondják a Békési Húsmanufaktúra boltjába betérő vevők, akik maguk fogalmazzák meg filozófiájukat. Manufaktúrájuk a hagyományos, minőségi, magyar étkezési kultúra megőrzését tűzte ki céljául. Ennek megfelelően kolbászaikat, s minden egyéb kézműves hentesáru különlegességüket, gourmet terméküket is minőségi hazai alapanyagokból készítik, ötvözve bennük a békési kolbászkészítés tradícióit a korszerű gyártási technológiákkal. Termékeiket sóval és füstöléssel tartósítják, szabad levegőn érlelik, kerülve a mesterséges anyagok hozzáadását, hogy minden olyan maradhasson mint régen! A régi hentesmesterek útját járják, ízviláguk maga a tradíció!

Gyártó

Békés Húsfeldolgozó Kft.

5636 Békés Kisvasút sor 80/23

Minőségét megőrzi

Szokásos eltarthatóság a megrendelés kézbesítését követően: 48 nap.

A termék garantált eltarthatósága a megrendelés kézbesítését követően: 4 nap.Ha a vásárolt termék eltarthatósági ideje ennél rövidebb, vedd fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kredit formájában visszatérítjük az árát. Nem vonatkozik a Mentsd meg az ételt szekcióba tartozó termékekre.

Összetevők

Sertéshús
sertés szalonna
Fűszerek

Tápérték: 100 g

Energia1727 kJ/417 kCal
Zsír37.48 g
amelyből telített zsírsavak14.43 g
Szénhidrát1.02 g
amelyből cukor0.47 g
Fehérje24.86 g
3.6 g
Élelmi rost0 g