Dr. Oetker Ristorante
Dr. Oetker Ristorante Glutén- és Laktózmentes Szalámis pizza
315 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Dr. Oetker Ristorante Glutén- és Laktózmentes Szalámis pizza
Ristorante Pizza paradicsommal, sajttal és szalámival, gyorsfagyasztott. Glutén- és laktózmentes.
Felhasználás
- A sütőt melegítsd elő! Alsó és felső sütés: 220 °C, légkeveréses: 200 °C.
- A fóliát távolítsd el a pizzáról!
- Helyezd a pizzát a sütő alsó harmadában lévő sütőrácsra! Sütési idő: 13-15 perc. Kérünk, vedd figyelembe saját sütőd tulajdonságait!
Egy apró tipp: Kedvenc Ristorante pizzádat süsd alul-felül melegítő sütőben a légkeveréses helyett, így a feltét különösen finom lesz, a sajt pedig egyenletesen megpirulva olvad rá a tésztára.
A márkáról
A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.
Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.
A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalójuk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelniük. Céljuk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsék a környezeti terhelést.
Tárolás
Minőségét megőrzi -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolva: a doboz oldalán jelzett hónap végéig (hónap/év). Gyorsfagyasztott termék. Védd a felengedéstől! Felengedés után újrafagyasztani nem szabad!
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
sajtok | 15 % |
mozzarella | |
edami sajt | |
Rizsliszt | |
Ivóvíz | |
paradicsomsűrítmény | 12 % |
Szalámi | 12 % |
Sertéshús | |
Sertészsír | |
Étkezési só | |
Fűszerek | |
Dextróz | |
vöröshagymapor | |
Fokhagymapor | |
fűszerkivonatok | |
Antioxidáns | |
E392 - Rozmaringkivonatok | |
Stabilizátor | |
E250 - Nátrium-nitrit | |
füst | |
Burgonyakeményítő | |
Paradicsom koncentrátum | 6.2 % |
burgonyapehely | |
borsófehérje | |
Repceolaj | |
Élesztő | |
Cukor | |
Étkezési só | |
sűrítőanyagok | |
E464 - Hidroxipropil-metil-cellulóz | |
E415 - Xantángumi | |
Extra szűz olívaolaj | |
Emulgeálószerek | |
zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei | |
Zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsavészterei | |
glükózszirup | |
Tejfehérje | |
Módosított keményítő | |
Oregánó | |
Fűszerek | |
Fokhagyma | |
Dextróz | |
Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
Energia | 1047 kJ/250 kCal |
Zsír | 11 g |
amelyből telített zsírsavak | 4.7 g |
Szénhidrát | 26 g |
amelyből cukor | 2.2 g |
Fehérje | 11 g |
Só | 1.4 g |
Élelmi rost | 1.6 g |
Allergének
Tej |