
Dr. Oetker Ristorante
Dr. Oetker Ristorante Pizza Hawaii
355 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Dr. Oetker Ristorante Pizza Hawaii
Ristorante Pizza ropogós, vékony tésztán sajttal, ananásszal és sonkával, gyorsfagyasztott.
Termékleírás
Ristorante Hawaii pizza. A ropogós tésztán az édes ananász és a fűszeres sonka pikáns íze egészíti ki egymást tökéletes ízharmóniát teremtve. Mindezt bőségesen meghintették sajttal és friss petrezselyemmel, hogy az ízélményt még tovább fokozzák.

Felhasználás
- A sütőt melegítsd elő! Alsó és felső sütés: 220 °C, légkeveréses: 200 °C.
- A fóliát távolítsd el a pizzáról!
- Helyezzd a pizzát a sütő alsó harmadában lévő sütőrácsra! Sütési idő: 11-13 perc. Kérünk, vedd figyelembe saját sütőd tulajdonságait!
Egy apró tipp: Kedvenc Ristorante pizzádat süsd alul-felül melegítő sütőben a légkeveréses helyett, így a feltét különösen finom lesz, a sajt pedig egyenletesen megpirulva olvad rá a tésztára.
A márkáról
A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.
A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalójuk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelniük. Céljuk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsék a környezeti terhelést.
Tárolás
Minőségét megőrzi -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolva: a doboz oldalán jelzett hónap végéig (hónap/év). Gyorsfagyasztott termék. Védd a felengedéstől! Felengedés után újrafagyasztani nem szabad!
Forgalmazó
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
| Búzaliszt | |
| Ananász befőtt | 14 % |
| Ananász | |
| Ivóvíz | |
| Cukor | |
| Étkezési sav | |
| E330 - Citromsav | |
| paradicsomsűrítmény | 12 % |
| mozzarella | 7.5 % |
| edami sajt | 7.5 % |
| Paradicsom koncentrátum | 7.5 % |
| Ivóvíz | |
| főtt sonka | 6.8 % |
| Sertéshús | |
| Ivóvíz | |
| étezési só | |
| Dextróz | |
| Stabilizátorok | |
| E450 - Difoszfátok | |
| trifoszfátok | |
| nátrium-nitrit | |
| Antioxidáns | |
| E301 - Nátrium-aszkorbát | |
| fűszerkivonat | |
| Füst aroma | |
| repce olaj | |
| Élesztő | |
| Étkezési só | |
| Aprított olívabogyó | |
| Cukor | |
| Oregánó | |
| Bazsalikom | |
| Bors | |
| Petrezselyem | |
| Összes megjelenítése |
Tápérték: 100 g
| Energia | 873 kJ/208 kCal |
| Zsír | 7.6 g |
| amelyből telített zsírsavak | 2.7 g |
| Szénhidrát | 25 g |
| amelyből cukor | 5 g |
| Fehérje | 8.7 g |
| Só | 1 g |
| Élelmi rost | 2.2 g |
Allergének
| Glutént tartalmazó gabonafélék |
| Tej |