Dr. Oetker Ristorante

Dr. Oetker Ristorante Pizza Salame

320 g
1 549 Ft 4 841 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárlónk veszi rendszeresen

Származási ország: Lengyelország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Dr. Oetker Ristorante Pizza Salame

Ristorante Pizza ropogós, vékony tésztán paradicsommal, sajttal és szalámival, gyorsfagyasztott.

Termékleírás

Ropogós vékony tészta, gazdagon megrakva karakteres ízű, finom szalámival, mozzarella és edámi sajttal, valamint ízletes oregánóval , hogy a hétköznapi pizzázás is ízletes lakoma legyen.

Felhasználás

  1. A sütőt melegítsd elő! Alsó és felső sütés: 220 °C, légkeveréses: 200 °C.
  2. A fóliát távolítsd el a pizzáról!
  3. Helyezzd a pizzát a sütő alsó harmadában lévő sütőrácsra! Sütési idő: 11-12 perc. Kérünk, vedd figyelembe saját sütőd tulajdonságait!

Egy apró tipp: Kedvenc Ristorante pizzádat süsd alul-felül melegítő sütőben a légkeveréses helyett, így a feltét különösen finom lesz, a sajt pedig egyenletesen megpirulva olvad rá a tésztára.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalójuk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelniük. Céljuk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsék a környezeti terhelést.

Tárolás

Minőségét megőrzi -18°C-on vagy alacsonyabb hőmérsékleten tárolva: a doboz oldalán jelzett hónap végéig (hónap/év). Gyorsfagyasztott termék. Védd a felengedéstől! Felengedés után újrafagyasztani nem szabad!

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Búzaliszt
paradicsomsűrítmény14 %
mozzarella sajt12 %
Szalámi12 %
Sertéshús
Sertészsír
Étkezési só
Fűszerek
Dextróz
vöröshagymapor
Fokhagymapor
fűszerkivonatok
Stabilizátor
E250 - Nátrium-nitrit
Antioxidáns
rozmaringkivonat
füst
Ivóvíz
Paradicsom koncentrátum7.3 %
edami sajt4.6 %
Repceolaj
Élesztő
Étkezési só
Cukor
Extra szűz olívaolaj
Oregánó
Bazsalikom
Bors
őrölt fűszerpaprika
Petrezselyem
Összes megjelenítése

Tápérték: 100 g

Energia1093 kJ/261 kCal
Zsír13 g
amelyből telített zsírsavak4.6 g
Szénhidrát25 g
amelyből cukor2.9 g
Fehérje10 g
1.3 g
Élelmi rost2.3 g

Allergének

Glutént tartalmazó gabonafélék
Tej
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.