Durex

Durex Extra Safe óvszer

24 db
6 798 Ft 283 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: EU,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

 • Extrán síkosított, kissé vastagabb óvszer mint a normál óvszereink
 • Easy-On technológiával, ondótartállyal a kényelem és a megfelelő illeszkedés érdekében 
 • Áttetsző, síkosított latex óvszer
 • Névleges szélesség: 56mm
 • 100%-ban elektronikusan tesztelt
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt

A Durex óvszerek célja, hogy a párok szexuális életét izgalmasabbá és jobbá tegye. Válaszd a leginkább hozzád illőt! Az a legfontosabb, hogy az óvszer, amit használsz, biztonságos és megfelelően síkosított legyen a teljes biztonság és az optimális kényelem érdekében, hogy szabadon el tudj lazulni és élvezni tudd a szexet, miközben tudod, hogy az óvszer megvéd. Bemutatjuk a Durex Extra Safe óvszert – extrán síkosított, kissé vastagabb óvszerünket, a nagyobb biztonság és kényelem érdekében. Megnyugvást biztosítanak anélkül, hogy feláldoznád az élvezetet.

A Durex több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik az óvszergyártásban. Minden óvszerünk kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készül. Minden egyes darabot elektronikusan tesztelünk a lyukak és hibák kiszűrésére.  Minden standard Durex óvszer „Easy on” technológiával készül, így könnyen és gyorsan felhúzható, és kényelmes viselni.

Tulajdonságok

 • Easy on technológia
  Az igényeid figyelembe véve a Durex Extra Safe óvszerek formája követi a tested formáit a kényelem és élvezet érdekében.
 • A nagyobb kényelem és biztonság érdekében
  Kissé vastagabb, mint a normál óvszereink, extra síkosítással a nagyobb kényelem érdekében. Mint minden óvszerünk, ez is ondótartályban végződik, és 100%-ban elektronikusan tesztelt.
 • Latex óvszer
  A Durex Extra Safe óvszerek áttetsző, síkosított latex óvszerek.
 • Garantált Durex minőség
  A Durex® minőség garancia arra, hogy minden alkalommal magabiztosan élvezhesd a szex örömét. Nemcsak 100%-ban elektronikusan tesztelt, de további 5 minőségvizsgálaton tesztelik minden tételnél.

Használat

Az óvszert azelőtt helyezd fel, hogy a hímvessző hozzáérne a másik személyhez. Ez segít megakadályozni a terhességet és a nemi úton terjedő fertőzéseket. Használat előtt ellenőrizd az óvszer csomagolásán található lejárati dátumot. Ha az óvszer csomagolása láthatóan sérült, dobd ki és használj új óvszert, amelynek nem sérült a csomagolása. Az óvszer felhelyezése:

 • Nyisd ki
  Tiszta kézzel, óvatosan tépd fel az óvszeres csomagot a fogazott széltől indulva. Óvatosan bánj az óvszerrel, a köröm, vagy más éles tárgyak könnyen megsérthetik.
 • Nyomd össze
  Nyomd ki a levegőt az ondótartályból, és helyezd a merev hímvessző tetejére.
 • Görgesd le
  Görgesd le az óvszert a hímvessző tövéig. Bizonyosodj meg róla, hogy az óvszer nem csúszik el a helyéről, és nem feszül túlságosan a hímvesszőre – ez utóbbi az óvszer szakadását okozhatja.
 • Tartsd ott
  Amikor kihúzod, fogd az óvszert a tövénél, csomózd meg, majd dobd ki. Ne húzd le a WC-n!

Használati javaslatok:
Csak olyan síkosítókat használj, amelyek óvszerekkel történő használatra javasoltak. Az olaj-alapú síkosítók (petróleum zselé, babaolaj és egyes pesszáriumok) és egyes, a hímvesszőn vagy a hüvelyben helyileg alkalmazott gyógyszerek károsíthatják az óvszereket.

Tárolás

Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük, olvasd el figyelmesen a használati útmutatót, különösen, ha az óvszert anális vagy orális szexhez kívánod használni. Minden óvszer csak egyszer használható! Egyetlen fogamzásgátlási módszer sem biztosít 100%-os védelmet a terhességgel, a HIV-vel vagy a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben.

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft.
1113 Budapest Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.