Durex

Durex Feel Thin XL óvszer

10 db
Nagyszerű ajánlat
3 749 Ft 375 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárló kedvence

Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Válassz több ezer növényi alapú termék közül!

Kényeztesd magad az ország legszélesebb speciális, illetve allergénmentes választékából! Éljen a növényi alapú táplálkozás!

 

 • Extra nagy méret a kényelemért
 • Easy-OnTM technológiával, ondótartállyal a kényelem és a megfelelő illeszkedés érdekében 
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt
 • Áttetsző, természetes gumi latex óvszer 
 • 100%-ban elektronikusan tesztelt

Senki sem érzi jól magát ha valami túl kicsi rá. A megfelelő óvszer megtalálása, amely jól illeszkedik, pozitív hatással van az ember érzékére és nyugalmára.Durex Feel Thin XL olyan férfiak számára készült óvszer, akiket a természet az átlagosnál nagyobb mérettel ajándékozott meg. Az óvszereket illetően különösen fontos, hogy jól és kényelmesen illeszkedjenek, így ellazulhatsz és élvezheted a szexet anélkül, hogy bármi korlátozna.

 

A Durex több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik az óvszergyártásban. Minden óvszerünk kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készül. Minden egyes darabot elektronikusan tesztelünk a lyukak és hibák kiszűrésére.  Minden standard Durex óvszer „Easy on” technológiával készül, így könnyen és gyorsan felhúzható, és kényelmes viselni.

Tulajdonságok

 • Easy on technológia
  Az igényeid figyelembe véve a Durex Feel Thin XL óvszerek formája követi a tested formáit a kényelem és élvezet érdekében
 • Extra nagy méretű
  A Durex Feel Thin XL óvszerek extra nagy átmérővel rendelkeznek, a nagyobb kényelem érdekében. 
 • Latex óvszer
  A Durex Feel Thin XL óvszerek áttetsző, síkosított latex óvszerek.
 • Garantált Durex minőség
  A Durex® minőség garancia arra, hogy minden alkalommal magabiztosan élvezhesd a szex örömét. Nemcsak 100%-ban elektronikusan tesztelt, de további 5 minőségvizsgálaton tesztelik minden tételnél.

Használat

 

Az óvszert azelőtt helyezd fel, hogy a hímvessző hozzáérne a másik személyhez. Ez segít megakadályozni a terhességet és a nemi úton terjedő fertőzéseket. Használat előtt ellenőrizd az óvszer csomagolásán található lejárati dátumot. Ha az óvszer csomagolása láthatóan sérült, dobd ki és használj új óvszert, amelynek nem sérült a csomagolása. Az óvszer felhelyezése:

 • Nyisd ki
  Tiszta kézzel, óvatosan tépd fel az óvszeres csomagot a fogazott széltől indulva. Óvatosan bánj az óvszerrel, a köröm, vagy más éles tárgyak könnyen megsérthetik.
 • Nyomd össze
  Nyomd ki a levegőt az ondótartályból, és helyezd a merev hímvessző tetejére.
 • Görgesd le
  Görgesd le az óvszert a hímvessző tövéig. Bizonyosodj meg róla, hogy az óvszer nem csúszik el a helyéről, és nem feszül túlságosan a hímvesszőre – ez utóbbi az óvszer szakadását okozhatja.
 • Tartsd ott
  Amikor kihúzod, fogd az óvszert a tövénél, csomózd meg, majd dobd ki. Ne húzd le a WC-n!

Használati javaslatok:
Csak olyan síkosítókat használj, amelyek óvszerekkel történő használatra javasoltak. Az olaj-alapú síkosítók (petróleum zselé, babaolaj és egyes pesszáriumok) és egyes, a hímvesszőn vagy a hüvelyben helyileg alkalmazott gyógyszerek károsíthatják az óvszereket.

Tárolás

Hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Biztonsági figyelmeztetés

Kérjük, olvasd el figyelmesen a használati útmutatót, különösen, ha az óvszert anális vagy orális szexhez kívánod használni. Minden óvszer csak egyszer használható! Egyetlen fogamzásgátlási módszer sem biztosít 100%-os védelmet a terhességgel, a HIV-vel vagy a nemi úton terjedő fertőzésekkel szemben.

Forgalmazó

Reckitt Benckiser Kft.
1113 Budapest Bocskai út 134-146.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.