Földvári-féle Vecsési savanyúság
Földvári-féle Vita Cup! Céklás káposztasaláta
150 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
A céklának szervezetünkre nézve számos jótékony hatása ismert . A keringésre és az erekre különösen jó emiatt agyserkentő, így javítja a szellemi teljesítményt, továbbá kíválóan alkalmas vérnyomáscsökkentésre is. Nagy szerepe van testünk méregtelenítésében, tehermentesíti májunkat ha minél több céklát fogyasztunk. Nem csak a szellemi , de a sportteljesítményt is nagymértékben javítja. Fogyassza ezért termékünket, mely nyers céklát tartalmaz!
*A kép illusztráció.
Termelői információ
Családi vállalkozásuk közel három évtizedes tapasztalattal rendelkezik hagyományos savanyúságok készítése terén, amihez a szükséges tudást generációról generációra örökítették tovább felmenőik. Családjuk vecsési gyökerei az eredetiséget, IFS élelmiszerbiztonsági sztenderdük pedig a minőséget biztosítja termékeiknek. Ha pedig valami újdonságra vágyik, próbálja ki VitaCup termékcsaládjukat, mely termékek tartósítószermentesek és természetes édesítőszerrel készülnek, így cukorbetegek és diétázó vásárlóink is bátran fogyaszthatják azokat.
Felhasználás
Felbontás után 24 órán belül fogyasztandó.
Tárolás
Tárolási hőfok +4°C és 8°C között.
Forgalmazó és gyártó
Földvári-Ker Kft.
1171. Bp. Szigetcsép u. 87.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Összetevők
szeletelt káposzta |
nyers reszelt cékla |
Hagyma |
Fokhagyma |
Ecet |
Édesítőszer |
E968 - Eritrit |
Étkezési só |
őrölt fekete bors |
Tápérték: 100 g
Energia | 142 kJ/34 kCal |
Zsír | 0.1 g |
amelyből telített zsírsavak | 0.1 g |
Szénhidrát | 6.5 g |
amelyből cukor | 4.4 g |
Fehérje | 1.4 g |
Só | 1.82 g |
Élelmi rost | 1 g |