Viblance

Viblance Berry Mix Szuperkása

400 g
1 999 Ft 4 998 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Viblance Berry Mix Szuperkása

Helllooo Berry! Ez egy imádnivaló zabkása telis-tele liofilizált bogyós gyümölcsökkel, amik nem csak finomak, hanem púder-rózsaszínné varázsolják a kásád. Ez a mix tuti feldobja a reggeled!

Csokorba szedték neked az epret, málnát és áfonyát. Íme egy zabkása, ami csakis az erdei gyümölcsökről szól! Igazi gyümölcsös ízekkel, nem pedig “természetes” aromák hozzáadásával.

Szerettek volna valami igazán autentikusat alkotni, valami olyat, ami valódi ízek találkozásának élményét adja, amikor megkóstolod. Ezért is tettek bele sok-sok gyümölcsöt, mert csak így tudták elérni az intenzív, karakteres ízhatást. Felejtsd el az aromákkal dúsított, alakbarátnak hirdetett cukros zabkásákat! Legyen ez a frissítő reggelid, ami energiával, vitaminokkal és antioxidánsokkal lát el téged egész napra.

  • Cukor-, glutén-, laktóz-, tartósítószer- és adalékmentes.
  • Vegán, 100%-ban növényi öszetevőkből. 
  • Zabkásáik gazdagok élelmi rostokban, így hosszú időre kielégítik a tested energiaszükségletét, emelett hozzájárulnak az emésztőrendszer normál működéséhez.
  • A zabpehely természetesen előforduló béta-glükánt tartalmaz, ami hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.

Termékinformáció

Öntsd fel meleg növényi tejjel vagy vízzel, majd egy kis kevergetést követően már kész is a krémes finomság! Max. 2 perc alatt kész vagy vele.

Termelői információ

Az egész sztori egy garázsban indult. Nem a startup garázscégek sikertörténetei inspiráltak erre, hanem a rög-magyar-valóság.  Két jóbarát, pénz, tapasztalat és kapcsolatok nélkül, világmegváltó tervekkel kezdett neki a vállalkozása elindításának. Minden nehézség ellenére, a tervek egy részét sikerült megvalósítaniuk. Több tízezer emberhez jutottak el és még sokkal többhöz fognak. A garázsból azóta elköltöztek, de más nem igen változott. Minden nap lépnek egyet előre a céljaik felé és maradnak, akik eredetileg is voltak.

Tárolás

Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tartandó. Felbontás után légmentesen záró edényben tárolandó.

Forgalmazó

Viblance Hungary Kft.
1044, Budapest, Váci út 40.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Gluténmentes zabpehely
Datolya
Alma
Mandula
datolyanektár
liofilizált eper
bio puffasztott quinoa
bio céklapor
Napraforgómag
liofilizált kékáfonya
liofilizált málna

Tápérték: 100 g

Energia1523 kJ/364 kCal
Zsír8 g
amelyből telített zsírsavak1 g
Szénhidrát57 g
amelyből cukor17 g
Fehérje11 g
0.03 g
Élelmi rost10 g

Allergének

Diófélék
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.