-10 %

Dr. Oetker

Dr. Oetker Vitalis Zabkása málnás

53 g
Kedvezmény vége: 10. 3.
 259 Ft 
289 Ft4 887 Ft/kg
Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,

Dr. Oetker Vitalis Zabkása málnás

A málnás Vitalis Zabkásával lendületesen indul a nap. Reggeli finomság zabpehellyel és málnadarabokkal.

Magnéziumforrás.* Rost- és fehérjeforrás. (*A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Fogyaszd a változatos és kiegyensúlyozott étrend részeként. A kedvező hatás eléréséhez 1 adag elfogyasztása javasolt.)

A kiváló minőségű alapanyogokból készült Vitalis Zabkásák és Szuperkásák gyorsan és egyszerűen elkészíthetők. Tökéletes reggeli otthon, az iskolában vagy a munkahelyen!

Felhasználás

  • Hozzávalók: 1 tasak Vitalis málnás zabkása, 125 ml forró víz.
  • Elkészítés: A tasak tartalmát öntsd egy tálba, alaposan keverd el 125 ml forró vízzel (100°C). Minimum 3 percig hagyd állni, majd keverd át és már fogyaszthatod is.

A márkáról

A Dr. Oetker története 1891-ig nyúlik vissza: ekkor kísérletezte ki Dr. August Oetker patikus a ma már klasszikusnak számító sütőport. A társaság központja azóta is Bielefeldben található, de Németországon kívül a világ 40 országában kaphatóak a Dr. Oetker termékei. Az európai és a tengerentúli szervezetek közel 8000 alkalmazottat foglalkoztatnak. A vállalat több mint 100 éves története során az Oetker-család mindig is aktív szerepet vállalt a cégvezetésben.

Magyarországon nem sokkal az alapítás után, a múlt század elején jelentek meg az Oetker-termékek. Ma már 350-en dolgoznak a budapesti irodában és a jánossomorjai gyártóüzemben. A márka száznál is több különböző termékkel van jelen az élelmiszerüzletekben, ezek közül szinte valamennyi a legnépszerűbb saját kategóriájában. Független kutatási eredmények igazolják: a Dr. Oetker az egyik legismertebb, legkedveltebb és leggyakrabban használt élelmiszeripari márka Magyarországon. A Dr. Oetker Magyarország tízszer is kiérdemelte a Superbrands-díjat.

A Dr. Oetker arra törekszik, hogy a környezeti erőforrásokkal a lehető legtakarékosabban bánjon, kerülje az emberek és a környezet veszélyeztetését, és minden eljárást és folyamatot folyamatosan a környezetterhelés további csökkentését célozva fejlesszen. A környezet- és klímavédelmi szabályozások kötelezően érvényesek minden egyes munkavállalójuk számára. Így mára sikerült a legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelniük. Céljuk a jövőben is az, hogy folyamatosan csökkentsék a környezeti terhelést.

Tárolás

Száraz, hűvös helyen tartandó.

Forgalmazó

Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
1016 Budapest, Mészáros utca 58/b.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.