
Gyulai
Gyulai szeletelt csabai csípős kolbász
80 gHázhoz szállítás akár 90 percen belül
AI összefoglaló
Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.
- Leírás
- Összetevők
- Hasonló termékek
- Több termék ebből a márkából
- Receptek
Csabai kolbász Csípős - hagyományos, szárításos érleléssel készült kolbász. Gyártási technológiája oltalom alatt áll - OFJ. Kellemesen füstölt, fűszeres illatú, íze harmonikus, a paprikától enyhén csípős.
2013. februárjában Gyulahús Kft. elindulásával új alapokra helyeződött a gyulai húsipari termelés. Az önkormányzat munkahelymegtartó állami támogatás segítségével megvásárolta a felszámoló cégtől a hajdani húskombinát épületeit, gépeit, márkanevét, megmentve ezáltal a Gyulai Húsipart. A szárazáru gyártás ma is az eredeti, Stéberl-féle üzemben történik, hagyományos technológiák alkalmazásával, míg a töltelékes áru készítése - májas, virsli, felvágottak - a 2010-ben átalakított Kétegyházi úti telepen folyik továbbra is. Mindkét üzemben folyamatos a termékfejlesztés, fontos szempont, hogy az új termékek is beilleszthetők legyenek a táplálékallergiában szenvedők étrendjébe. Küldetésünk, hogy még 150 év múlva is a Gyulai legyen a minőség, a szakértelem, a hagyomány és az elhivatottság szimbóluma.
Tárolás
Lásd a csomagoláson
Forgalmazó
Gyulahús Kft.
5700 Gyula, Béke sgt. 50.
Termékinformációk
Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.
Minőségét megőrzi
Összetevők
| Sertéshús |
| gyártási szalonna |
| Étkezési só |
| csípős paprikaőrlemény |
| Fűszerek |
| Antioxidáns |
| E300 - L-aszkorbinsav |
| szacharóz |
| Tartósítószer |
| E250 - Nátrium-nitrit |
Tápérték: 100 g
| Energia | 2044 kJ/494 kCal |
| Zsír | 44 g |
| amelyből telített zsírsavak | 18 g |
| Szénhidrát | 0.9 g |
| amelyből cukor | 0.2 g |
| Fehérje | 23 g |
| Só | 4 g |
| Élelmi rost | g |