Cafe Frei

Cafe Frei szemes kávé római mogyoró

125 g
1 849 Ft 14 792 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

20+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Cafe Frei római mogyoró-kávé

Mogyoró ízesítésű pörkölt szemes kávé édes tejeskávékhoz. Próbáld ki az olasz specialitást, garantáltan nem bánod meg!

Különleges pörkölés: egyedülálló módon, házi, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica kávé pórusait. Egy napot pihentetik, és utána a kávészemeket kis adagokban beleforgatják mogyoró aromába, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként magukba szívják a mogyoró ízét.

Termékinformáció

Felbontás után 2 héten belül fogyaszd el. Akkor a legfrissebb! Bármilyen otthoni  kávéfőzési technológiával elkészíthető!

Termelői információ

A Cafe Frei-t két barát alapította: A regényíró Frei Tamás, egykori tévés világutazó, aki az elmúlt évtizedekben több mint 150 országot látogatott meg és rajongással szereti a kávét és a vele összefüggő világot; illetve Langár Tamás közgazdász, élelmiszeripari vállalkozó, aki több mint 30 év tapasztalattal a birtokában a hálózat működtetését üzleti oldalról segíti.

Az első CAFE FREI kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a kávéházi Franchise-hálózatuk folyamatosan bővül. Mára az ország legnagyobb kávéházláncává nőttek. Egyedülálló Franchise-rendszerüknek köszönhetően a 2013-as év nemzetközi áttörést hozott számukra, amikor megnyitották az első közép-európai kávézókat. Azóta már Franciaországtól kezdve egészen Dubaiig üzemeltetnek kávézókat. Többek között még olyan egzotikusnak számító országokban is, mint Szaúd-Arábia.

Tárolás

Lezárva, fénytől védve, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Cafe Frei Kft.
3170 Szécsény,
Rákóczi út 73.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

pörkölt arabica szemes kávé98 %
mogyoró aroma2 %

Allergének

Földimogyoró
Kérjük, hogy fogyasztás előtt minden esetben ellenőrizd az allergén összetevőket a termék csomagolásán.