Cafe Frei

Cafe Frei nicaraguai dohány-kávé

125 g
2 149 Ft 17 192 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

300+ vásárló kedvence

Kategóriák:
Származási ország: Magyarország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Cafe Frei nicaraguai dohány-kávé.

Dohány és alma ízesítésű pörkölt szemes kávé édes tejeskávékhoz. Próbáld ki a dél- amerikai specialitást, garantáltan nem bánod meg!

Termékinformáció

Felbontás után 2 héten belül fogyaszd el. Akkor a legfrissebb! Bármilyen otthoni  kávéfőzési technológiával elkészíthető!

A zacskóban a Cafe Frei nemzetközi kávézólánc egyik legsikeresebb receptjének otthoni változatát találod. A dohány-kávé Nicaragua fűszeres, füstös, latin ízeit csempészi a lakásodba. A közép-amerikai országban a dohányleveleket lédús alma-reszelékbe áztatják, amiből egynapos pihentetés után krémes eszenciát főznek. A kávészemeket ebbe a sűrű krémbe forgatják bele, hogy minden szem átvegye az egzotikus dohányízt és a különleges illatot.

Termelői információ

A Cafe Frei-t két barát alapította: A regényíró Frei Tamás, egykori tévés világutazó, aki az elmúlt évtizedekben több mint 150 országot látogatott meg és rajongással szereti a kávét és a vele összefüggő világot; illetve Langár Tamás közgazdász, élelmiszeripari vállalkozó, aki több mint 30 év tapasztalattal a birtokában a hálózat működtetését üzleti oldalról segíti.

Az első CAFE FREI kávéház 2007 áprilisában nyílt meg Magyarországon, azóta a kávéházi Franchise-hálózatuk folyamatosan bővül. Mára az ország legnagyobb kávéházláncává nőttek. Egyedülálló Franchise-rendszerüknek köszönhetően a 2013-as év nemzetközi áttörést hozott számukra, amikor megnyitották az első közép-európai kávézókat. Azóta már Franciaországtól kezdve egészen Dubaiig üzemeltetnek kávézókat. Többek között még olyan egzotikusnak számító országokban is, mint Szaúd-Arábia.

Tárolás

Lezárva, fénytől védve, hűvös helyen tárolandó!

Forgalmazó

Cafe Frei Kft.
3170 Szécsény,
Rákóczi út 73.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

pörkölt arabica szemes kávé98 %
aromák2 %
Dohány
Alma