Okos döntés

Duracell

Duracell Speciális 2032 3V-os lítium gombelem (DL232/CR232)

2 db
Kedvezmény vége: 5. 28.
1 399 Ft 
700 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

1000+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Duracell Specialty 232 lítium gombelemek nagy tisztaságú lítiummal készülnek, így akár 5%-kal több energiát biztosítanak eszközeinknek (a szabványos IEC-tesztekben vizsgált 232, 225 és 216 méretű lítium gombelemek minimális átlagos élettartamához viszonyítva. Az eredmények eszközöktől és használati szokásoktól függően eltérőek lehetnek).

Mivel 1 éves tárolási garanciával rendelkeznek, biztosak lehetünk benne, hogy ezek a lítium gombelemek készen állnak, amikor szükségünk van rájuk. A gyerekek biztonsága érdekében gyermekbiztos csomagolással készülnek: babrálásbiztos csomagolásban dupla buborékfóliával rendelkeznek, így egy gyerek olló nélkül nem tudja kinyitni. Az elemeket távirányítókban, mérlegekben, hordható eszközökben, érzékelőkben, orvosi eszközökben (vércukorszintmérőkben, digitális lázmérőkben), sporteszközökben (pulzusmérőkben, kerékpáros kiegészítőkben) való használatra terveztük.

A márkáról

A Duracell a világ vezető gyártója a nagy teljesítményű alkáli elemeknek és újratölthető akkumulátoroknak számára. A vállalat az 1940-es évek eleji megalakulása óta ikonikus elemmárkává vált, amelyet a kompakt és hosszabb élettartamú elem gyártása miatt szeretnek az emberek. És mindennek a középpontjában a Duracell Nyuszi állt.

A cink-szén és alkáli elemek kezdete óta a Duracell kezdeményezéseket vezetett annak érdekében, hogy hosszú távú, megbízható áramellátást biztosítson bárhol, ahol szükség van rá, a kulcstartótól a Nyugalom Bázisáig a Holdon. És még csak most kezdjük.

Biztonsági figyelmeztetés

Az elem felrobbanhat vagy kifolyhat melegítés, szétszerelés, rövidzárlat, újratöltés hatására, illetve ha magas hőmérsekletnek van kitéve, vagy nem megfelelő behelyezés esetén. Ne használjon régi és új, különböző rendszerű elemeket együtt! Gyermekek kezébe nem kerülhet.
Fulladásveszély! Ne nyelje le! Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó közvetlen napfénytől védve.

Forgalmazó

Orbico Hungary Kft.
1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Lítium elem