Duracell

Duracell Speciális MN21 12V-os alkáli elem A23/23A/V23GA/LRV8/8LR932)

2 db
1 549 Ft 775 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

200+ vásárló kedvence

Származási ország: Kína,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Duracell Specialty MN21 méretű alkáli elemek hosszan tartó energiát biztosítanak eszközeinknek. A Duracell Specialty elemek 5 éves tárolási garanciával rendelkeznek, így biztosak lehetünk benne, hogy ezek az alkáli elemek készen állnak, amikor szükségünk van rájuk. Az elemeket távirányítókban, vezeték nélküli csengőkben és biztonsági rendszerekben (riasztókban, helymeghatározókban) való használatra terveztük.

A márkáról

A Duracell a világ vezető gyártója a nagy teljesítményű alkáli elemeknek és újratölthető akkumulátoroknak számára. A vállalat az 1940-es évek eleji megalakulása óta ikonikus elemmárkává vált, amelyet a kompakt és hosszabb élettartamú elem gyártása miatt szeretnek az emberek. És mindennek a középpontjában a Duracell Nyuszi állt.

A cink-szén és alkáli elemek kezdete óta a Duracell kezdeményezéseket vezetett annak érdekében, hogy hosszú távú, megbízható áramellátást biztosítson bárhol, ahol szükség van rá, a kulcstartótól a Nyugalom Bázisáig a Holdon. És még csak most kezdjük.

Biztonsági figyelmeztetés

Használat előtt ellenőrizze a megfelelő polaritást (+/-)! Az elemeket ne szedje szét, ne töltse fel és ne dobja tűzbe! Ne használjon régi és új, különböző rendszerű elemeket együtt!
Fulladásveszély! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ne nyelje le! Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz.

Tárolás

Szobahőmérsékleten tárolandó közvetlen napfénytől védve!

Forgalmazó

Orbico Hungary Kft.
1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Alkáli elem