Duracell

Duracell Speciális LR44 1,5V-os alkáli gombelem(76A/A76/V13GA)

2 db
899 Ft 450 Ft/db

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

600+ vásárló kedvence

Származási ország: Csehország,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

A Duracell Specialty LR44 alkáli gombelemek akár 5%-kal több energiát biztosítanak eszközeinknek (a szabványos IEC-tesztekben vizsgált LR44 méretű gombelemek minimális átlagos élettartamához viszonyítva. Az eredmények eszközöktől és használati szokásoktól függően eltérőek lehetnek.) 5 éves tárolási garanciával rendelkeznek, így biztosak lehetünk benne, hogy ezek az alkáli gombelemek készen állnak, amikor szükségünk van rájuk. Az elemeket játékokban, számológépekben és mérőeszközökben való használatra terveztük.

A márkáról

A Duracell a világ vezető gyártója a nagy teljesítményű alkáli elemeknek és újratölthető akkumulátoroknak számára. A vállalat az 1940-es évek eleji megalakulása óta ikonikus elemmárkává vált, amelyet a kompakt és hosszabb élettartamú elem gyártása miatt szeretnek az emberek. És mindennek a középpontjában a Duracell Nyuszi állt.

A cink-szén és alkáli elemek kezdete óta a Duracell kezdeményezéseket vezetett annak érdekében, hogy hosszú távú, megbízható áramellátást biztosítson bárhol, ahol szükség van rá, a kulcstartótól a Nyugalom Bázisáig a Holdon. És még csak most kezdjük.

Használat

Tilos az elemeket újratölteni, felnyitni, tűzbe dobni, mert felrobbanhatnak vagy szivároghatnak!

Tárolás

Szobahőmérsékleten tartandó.

Forgalmazó

Orbico Hungary Kft.
1138 Budapest, Dunavirág u. 2-6


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Alkálielem