Okos döntés

Lorenzo

Lorenzo Jázmin rizs

1 kg
Kedvezmény vége: 7. 30.
1 099 Ft 
1 099 Ft/kg

Házhoz szállítás akár 90 percen belül

100+ vásárlónk veszi rendszeresen

Kategóriák:
Származási ország: Kambodzsa,
Tudtad?
Helyi termelők és vitathatatlan frissesség

Minden nap helyi kistermelőktől szerezzük be a legfrissebb zöldségeket és gyümölcsöket, amelyekben megbízhatsz.

Lorenzo Jázmin rizs

Az ázsiai aromás rizsek közé tartozik a Sen Kra Oub rizsfajta. Ennek a fajtának a szemmérete, illata, textúrája az eredeti Jázmin típussal közel azonos. A Lorenzo válogatásban megtalálható, minőségben a Prémium után következő illatos jázmin rizs Kambodzsában termelt, polírozott, hosszú szemű rizs típus.

Elkészítés

1:1,8 arányban a kívánt mennyiségű Jázmin rizshez vizet mérünk ki.  A rizst olajon megpiríthatjuk, ízlés szerint sózzuk vagy fűszerezzük, majd a vizet a rizsre öntjük. Röviden megkeverjük és lefedve, lassú tűzön 12-14 percig főzzük. A tűzhelyről levéve, a kívánt puhaság eléréséig további 4-5 percig fedő alatt hagyjuk. Zöldséges és húsos feltétek mellé is ajánljuk.

Termelői információ

A saját csomagolású rizs létrehozásával olyan minőségi termékcsalád megalkotását tűzték ki célul, amely méltó kiegészítője és kísérője a már régóta forgalmazott és magas színvonalat képviselő Luigi Tomadini tésztamárkának. Rizsfajtákból és étkezési magokból egyaránt bőséges és igényes választékot képeztek az olasz tészták gazdag formaválasztéka mellé.

Tárolás

Száraz, szellős, hűvös helyen tárolandó.

Forgalmazó

Mayer&Barna Kft.
2142 Nagytarcsa, 093/347 hrsz.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.

Összetevők

Rizs

Tápérték: 100 g

Energia1456 kJ/349 kCal
Zsír0.7 g
amelyből telített zsírsavak0.4 g
Szénhidrát78.5 g
amelyből cukor0 g
Fehérje7 g
0.15 g
Élelmi rost1.3 g