• Kedves Kiflis! Pünkösdvasárnap- és hétfőn nem szállítunk. Keddtől ismét nyitva leszünk, addig pedig fogadjuk az előrendeléseiteket – jó pihenést kívánunk!
Okos döntés

Kalifa banánchips

150 g
Kedvezmény vége: 2023. 05. 30.
 539 Ft 
3 593 Ft/kg
Származási ország: Kína,

Banánchips

A banán rendkívül gazdag kalciumban, káliumban, foszforban, vasban, A, – és C-vitaminban valamint nyomelemekben. A tápanyag felszívódását segíti elő, hogy sok B-vitamint tartalmaz. Ezen kívül rendkívül tápláló és egész évben hozzáférhetünk. Magas kalóriatartalmának köszönhetően a nap bármely szakaszában energiával tölt el minket. 

Termelői információ

A cég küldetésének tekinti, hogy népszerűsítse Magyarországon az egészséges táplálkozást, és hogy még színesebbé tegye a magyar konyhaművészetet a mediterrán étkezési kultúra elemeinek meghonosításával.

A Kalifa, mint a mediterráneum szakértője a legjobb termőterületekről, közvetlenül a termelőktől vásárol, így biztosított a jó minőség és a kedvező ár. A kiváló minőségű alapanyagot pedig a legkorszerűbb technológiával, HACCP és IFS minőségbiztosítási rendszerben dolgozza fel.

Tárolás

Száraz hűvös helyen tárolandó, fagytól és közvetlen napfénytől védve!

Forgalmazó

Gilan Trading Kft.
2071 Páty, Kerekdombi u. 7.


Termékinformációk

Az itt bemutatott termékekre vonatkozó információk csak az előzetes tájékozódást szolgálják, a termék átvételét követően végleges tájékoztatást kapsz az adott termék címkéje alapján.